Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg što napuštaš forum, ali nije mi jasno čemu najava, što reče neko u jednoj Fejsbuk grupi "nije ovo aerodrom, nema potrebe najavljivati odlazak".Што се тиче мене, напуштам овај форум. Лоше модерисање и иживљавање модератора и супермодератора учинили су своје.
Не желим да им више дрмам кавез!
Na tvom mestu bih se vise posvetio porodici, od forumasenja nema nista.Што се тиче мене, напуштам овај форум. Лоше модерисање и иживљавање модератора и супермодератора учинили су своје.
Putuj igumane.Што се тиче мене, напуштам овај форум. Лоше модерисање и иживљавање модератора и супермодератора учинили су своје.
Ne budi na kraj srca.Putuj igumane.![]()
Ima ih dosta ništa ti ne brini.Ne budi na kraj srca.
Mozes se s njim slagati ili ne, ali cinjenica je da je jedan od najvecih gospodina koje je ovaj forum vidio.
Tko ce sada prenositi aktivnosti drugosrbijanaca i -U-staskih provokatora na sastancima Putinove stranke?
Kako ce mo sada znati sta kazu u centralnom dnevniku ruske, drzavne televizije?
Tko ce dlugomiru pisati da se uhvati ucenja ruskog, zato sto kad blatnjava ruska cokulaumarsira u Beograd, on ce ga osobno ispitivati da vidi koliko zna?
![]()
Posebno onoga Aksari i Guslar1389.Драстично опадање нивоа кавлитета како тема тако и постова и толерисање осведочених ботова.
"Da sam ja netko" ja bih zaposlio neke i sa 1000. Nema veze broj poruka, gledaj dužinu postova, znanje, iskrenost, kvalitet, odnos prema drugima (da ne vređa druge) itd.Ne sviđaju mi se kriterijumi za izbor moderatora. Kako neko može da postane moderator sa tri hiljade poruka, a da nije sastavio ni godinu dana radnog forumskog staža?
Neću da kažem ima jako dobrih i kvalitetnih moderatora, ali ima nekih koji ne zaslužuju da budu moderatori."Da sam ja netko" ja bih zaposlio neke i sa 1000. Nema veze broj poruka, gledaj dužinu postova, znanje, iskrenost, kvalitet, odnos prema drugima (da ne vređa druge) itd.
Slažem se.Neću da kažem ima jako dobrih i kvalitetnih moderatora, ali ima nekih koji ne zaslužuju da budu moderatori.
Ni meni se ne dopadaju reakcije. Ukinula bih to!Ne sviđa mi se ovo lajkovanje sa reakcijama, htela bih kao nekad da može da se upiše i komentar uz to,
Ostajem nedorečena
A i malo smo se više "družili" dok je bilo tih "opaski iza margine"
1 опет кршиш правилник форума крстарицеNe sviđaju mi se kriterijumi za izbor moderatora. Kako neko može da postane moderator sa tri hiljade poruka, a da nije sastavio ni godinu dana radnog forumskog staža?
I moderacija je bezbroj puta prekršila pravilnik.1 опет кршиш правилник форума крстарице
Potreban je taj komentar,Ni meni se ne dopadaju reakcije. Ukinula bih to!
Drugačije bi sve funkcionisalo.
Ni reputacije nisu bile najsjajnije, imale su nedostatke.
Ako se sećam, imao si pravo da dodeliš 15 reputacija za 24h uz komentar ako želiš.
Kada ti neko dodeli reputaciju ona se povećava samo ako taj koji ti je dodelio reputaciju ima značajan broj postova.
Retko ko je svoju ' municiju' trošio na početnike ili one sa malim brojem postova, čast izuzecima!
Forumaši sa malim brojem postova su bili skroz nezanimljivi jer njihova data reputacija nije značila ništa onome kome je upućena.
Tako da bih sve to ukinula. Pisali bi opuštenije.
Ili, da se post boduje ( opcija kao u predlozima za Forum) ali da se ne zna ko je kliknuo plusić.
Ili ti se dopada ili ti se ne dopada, kakve veze ima ko je dao plus
Uglavnom znam unapred ko će da mi "lajkuje", da. I ko će kome...ljudi sve više reaguju na autora nego na napisano. Jedina dobra stvar u svemu tome je što vremenom osetiš da te određeni ljudi razumeju, da si našao ljude "na istim talasnim dužinama" .pogotovo što ih sad dodeljuju za nikakvu vrednost posta nego za "poznanstvo".
I ja to radim! Lajkujem post iz 2014. a vidim da je poslednji put bio/la 2016.Ja i sad "preturam" po starim objavama i lajkujem ljudima koji su i banovani, nisu tu , lajkujem ono što mi se dopadne a ne zato što vidim ko je autor posta.
I moderacija je bezbroj puta prekršila pravilnik.
Mene uopšte čudi da postoji ova tema pošto baš oštro kritikuje moderaciju.
Ne sviđa mi se to što moderacija po svaku cenu hoće da zadrži poruku čak i onda kada se očigledno radi o kršenju pravilnika.
Primera radi vređa se predsednik države Aleksandar Vučić naziva se najgorim imenima i ja kada prijavim poruku poruka umesto da bude obrisana, a autor poruke kažnjen NE! Poruka mu bude samo izmenjena.
Isto tako kada ja prijavim neku poruku koja je po mene uvredljiva ili očigledna provokacija prijava bude odbijena i onda ja ragujem normalno ne dam na sebe i dobijem ban. Što je đubretarski.