Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i ja mislim. Moderatori nisu ne pogrešivi.Velja je falinka foruma sto ne postoji sekcija za raspravu o Moderatorima. Ne smiju oni da budu iznad razumne i objektivne kritike.
To i ja mislim. Moderatori nisu ne pogrešivi.
Baš tako.Oni u medjuvremenu kao da se takmicu koliko ljudi mogu da banuju u jedan dan. Banuju ljude za ,,insinuacije", ,,provokacije" i svakakve izmisljotine.
Koristi Vivaldi ili Brave to sve blokira.Moj problem možda nije za ovu temu ali nije ni za novu temu.
Zašto mi se ( od pre nekoliko dana) između svakog posta pojavljuju reklame koje čine displej telefona slabo preglednim?
Pregledala sam opcije u profilu, ne vidim opciju da se uklone reklame.
Dobio si za jadan i pascad a ne to kako si napisao sad.Eto ja dobio ban prosli put jer sam rekao da "CG iskoracuje 100 g. ispred Srbije" i da Srbija nije tradicionalna zemlja. Dotle smo dosli da ako neko takne Srbiju bilo kakvom kritikom odmah ban. A moze po cio dan da nazove CG milogorcima, kamenjarima ili Hrv ustasama, BiH balijama, mudzosima itd. Bravo brate @Straks92 Jel Krstarica ravnogorski forum, samo recite, da znamo.
Dobio si za jadan i pascad a ne to kako si napisao sad.
Koje vrijednosti vi imate u Srbiju jadan tamo vi je famelja u rasulu, djevojke vi se udaju za pascad a najveci vi je praznik birfest kako kazu ono Srbijanci i tradicija to su kao dva svijeta
Srbijanac je uvreda za Srbe. Tako da si dobio što si zaslužio.Dobro, "jadan" je uzrecica u CG kao "bre" u Srbiji. A za pascad mislio bukvalno da djevojke u srbiji se ne udaju nego vole pse vise no djecu. No ajde banovase me na mrtvo ime.
Srbijanac je uvreda za Srbe. Tako da si dobio što si zaslužio.
To ne može da bude uvreda jer oni sami sebe tako nazivaju.I Siptar je uvreda za Albance ali se svakodnevno koristi odje.
To ne može da bude uvreda jer oni sami sebe tako nazivaju.
Samo ako su totalne budale.I Srbi sami sebe zovu Srbijanci.
Da, ima ekipica koja regulatno vredja bez da bude banovana. |pushi ga budalo, na kojim si drogama, pa slanje u ludnicu itd.... i to ne samo mene.Sto se tolerisu namerne provokacije na licnoj osnovi.
Ja kad im uzvratim jednom recenicom tako odmah dobijem C1Da, ima ekipica koja regulatno vredja bez da bude banovana. |pushi ga budalo, na kojim si drogama, pa slanje u ludnicu itd.... i to ne samo mene.
Kao da ne umeju nishta intelignetnije da napishu, verovatno i ne umeju...
Da, video sam kako te jedan vredjao juce.Da, ima ekipica koja regulatno vredja bez da bude banovana. |pushi ga budalo, na kojim si drogama, pa slanje u ludnicu itd.... i to ne samo mene.
Kao da ne umeju nishta intelignetnije da napishu, verovatno i ne umeju...