Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам ни рекао да сам за њу добио С1 него сам навео пример твог лошег и нестручног модерисања.Ту ти је самo порука обрисана и ниси добио C1.
Ово, са микроконтролерима ти је доказ. Лик је убио тему у старту а тебе заболе уво јер си и ти био убеђен да се у ММ Лугу праве микроконтролери.
Ако не знаш, зашто се јављаш и коментаришеш то што не знаш?Право да ти кажем не знам о чему је реч, нити сам био ту данас поподне.
To ni meni nije jasno, koji su to kriterijumi, a za ovo boldovano- odlaze kvalitetni ali ne samo moderatori već i forumaši.Na pitamovom forumu je problem administracija koja postavlja štetne nedorasli moderatore koji diktiraju lošu komunikacija i prave lošu diskusiju. Dokaza ima dovoljno samo činjenicom da odlaze kvalitetni moderatori ubrzo kada postanu moderatori, a da ih nasleđuju nesposobni....
Овако питања о модераторима и члановима форума нису дозвољени ако хоћеш да питаш модератора то учини путем приватне порукеTo ni meni nije jasno, koji su to kriterijumi, a za ovo boldovano- odlaze kvalitetni ali ne samo moderatori već i forumaši.
Nemam volju da otvorim temu kad nema ozbiljnih odgovora.
Postavim 'ozbiljno' pitanje nedorasloj moderatorki još pritom ne misleći da ponizim niti uvredim, jednostavno nove modove pitam nešto , čisto da vidim odgovor i to bude obrisano ako dotična moderatorka ne zna odgovor. Ja ne očekujem da moderator bude sveznajući, nije mi jasno zašto se moja pitanja BRIŠU.
Retko dobijem volju da igde išta i počinjem.
Ту и јесте суштина проблема. Зашто би питање рада модератора било забрањено и табу.Овако питања о модераторима и члановима форума нису дозвољени ако хоћеш да питаш модератора то учини путем приватне поруке
Како видим почео си да вређаш модератора а то је кажњиво
![]()
Ту и јесте суштина проблема. Зашто би питање рада модератора било забрањено и табу.
Из тог разлога, када се и обратимо модераторима, одговори су кабадахијски, пуни ега. Ја добијам одговор,ако ти није по вољи жали се супермодератору или администратору који обавезно штите модове.
Без транспарентности и једнакости нема ни речи о напретку.
Прошле године, за Васкрс, модератор, припадник ЛГБТ ладно увреди све православне вернике и никоме ништа. Питам администратора, па шта је ово, зашто се то толерише а он мени, опоменуо сам га?!
Људи се кажњавају за ситнице а овде модератор на верској основи вређа све и уместо да је моментално банован исто трајно, и даље је модерисао. Сад га више не видим, можда је променио ник?
То је све последица тога, ви и ми.
Очигледно је да не капираш. Ја за своје писање сносим последице а модератори не. Да ли ти је сад јасна суштина?A tvoji postovi nisu ? puni Ega
Evo mene ne kažnjavaju,.. ja samo provociram,.. i nisam pun Ega
- prepun sam
Ljudi trošite energiju na glupe zamerke, ozbiljno . Dobri su moderatori.
ps: A, jel' ni to nije dobro, što admin štiti modove ?![]()
Imao sam svoj forum,.. bio sam i admin i super i mod,..Очигледно је да не капираш. Ја за своје писање сносим последице а модератори не. Да ли ти је сад јасна суштина?
Јесам али е на домаћим порталима.Imao sam svoj forum,.. bio sam i admin i super i mod,..
a ti očigledno nisi![]()
Meni je ovo msm 12. forum,.. Dopušteno je ovde dovoljno,..Јесам али е на домаћим порталима.
Друга је култура и ниво писања који се овде не допушта (тако произилази из набројаног).
У техничком делу могу пуно тога написати али....
Imaće i biće,.. ako se uozbiljimoНа жалост, овај форум нема аудиторијум за то а нема ни слуха ни жеље.
Pa nije Mitrović glupОк, нека се отварају теме које доносе кликове. Оно, батали квалитет, дај квантитет, Жељко Митровић.
То је Андрић а Митровић фабрикује ове који висе на љис и сличним темама, да их не набрајам.Meni je ovo msm 12. forum,.. Dopušteno je ovde dovoljno,..
(čekamo
)
Imaće i biće,.. ako se uozbiljimo![]()
Pa nije Mitrović glup, takva su vremena :
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.”
Ali vremena dođu i prođu,..
Ma, ne, ništa ni lično ni tome sličnoОвако питања о модераторима и члановима форума нису дозвољени ако хоћеш да питаш модератора то учини путем приватне поруке
![]()
Upravo ovde imaš dva člana sa suprotstavljenim mišljenjima. Sam si rekao, volontiramo , imaš li objašnjenje zašto bih se bojala za poziciju ? Ne pričam ti ja o sebi, već prihvatanju tvog predloga od strane članova i mogućim nedostacima .
Ne sviđa mi se to što moderacija toleriše ove antisrpske botove koji se čak avatarom i korisničkim imenom predstave kao Srbi i onda seju patološku mržnju prema svemu što je srpsko.
Džabe se uvlačiš, vidiš da te neće za moderatora i pored svog truda koji ulažeš.Овако питања о модераторима и члановима форума нису дозвољени ако хоћеш да питаш модератора то учини путем приватне поруке
![]()
Vidim da si se jako lepo prepoznao pošto se ovo odnosi između ostalog i na tebe. Prvo se lažno potpišeš kao Srbin, a onda udri po svemu što je srpsko i širiš crnogorsko ustaštvo. Lepo si se toga setio. Da zavaraš trag na prvi pogled.To sto ti nazivas antisrpskim svakog ko ne vjeruje u isti narativ kao ti, nema veze sa tim. To je samo ublazeni oblik fasizma u najavi.
Прочитај лепо правилник форума лепо се кажеНе свиђа ми се брисање постова без икаквог образложења!
Данас сам окачио пример како се понаша сујетни модератор и то ми је обрисано.
Почиње да буде сморно гурање проблема под тепих.
Који је смисао тога?
https://forum.krstarica.com/help/pravilnik-foruma/javna diskusija o radu moderatora i žalbe na njihov rad
Vidim da si se jako lepo prepoznao pošto se ovo odnosi između ostalog i na tebe. Prvo se lažno potpišeš kao Srbin, a onda udri po svemu što je srpsko i širiš crnogorsko ustaštvo. Lepo si se toga setio. Da zavaraš trag na prvi pogled.
Imam. Nećemo vam dozvoliti da razbijate srpsku naciju. Nije kontradikcija pošto srpski nacionalista ne mora da bude vernik. Veća je kontradikcija biti nacionalista i vernik.Mislim da ti olako i veoma opasno razbacujes epitete poput ,,ustastvo", i nemas nikakvo pravo nit moralno nit demokratsko da uskratis drugima pravo na izjasnjavanje. Uostalom ti si deklarisani ateista koji se zagovara srpski nacionalizam, sto je kontradikcija sam po sebi.
Imam. Nećemo vam dozvoliti da razbijate srpsku naciju. Nije kontradikcija pošto srpski nacionalista ne mora da bude vernik. Veća je kontradikcija biti nacionalista i vernik.