Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je već pravo na slobodu mišljenja. Ni meni se takvi ne sviđaju, ali ako ne vređaju druge to je u redu.Ne svidjaju mi se ovi sto hoce da nametnu svoj nacin misljenje kao jedini ispravan, kao Putin je car treba svi da padnemo na kolena.....kada pocnu da kritikuju forum ne valja ovo, ne valja oono, najbolje da naprave svoj forum i da tamo pisu kako Putin ima kolekciju perika koje je zaradio od svoje plate.
auuu, pa sad si me baš ubo,Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Pa kad su svi nadrk, šta god čovek da napiše uvek naleti neko ko će da se izdrkpremalo i sve manje ljudi učestvuje na forumu...
Pa treba pisati i "nadrk", ali se ne treba (puno) vređati na "izdrk"..Pa kad su svi nadrk, šta god čovek da napiše uvek naleti neko ko će da se izdrk![]()
Danas su mi i blog obrisali.Premestanje i zakljucavanje mojih tema.
Kazu, otvori temu, nije za blog.A pre bloga sam otvorila temu pa su mi je zabravili.Danas su mi i blog obrisali.
recimo da se ugasi nalog kad to i zatražišКао што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Можеш га и сам угасити тако што га нећеш користити.recimo da se ugasi nalog kad to i zatražiš
bolje admine javno ogovaraj nego preko ppI ovo mi se takodje ne svidja da ako neko moze da menja nick drugim korisnicima, menja podesavanja, menja avatar ili brise onda moze da gleda i sve ostalo.
ne postoji trajni ban, to su pričice za laku noć.Можеш га и сам угасити тако што га нећеш користити.
Друга опција је да добро оплетеш по сујети неког супермодератора и попијеш трајни бан.
Ако мислиш да ти они угасе налог и обришу све што си качио, то заборави.
Pa nije to isto. Ne razumem ljude koji ne mogu a da ne dolaze, pod jedan, a pod dva gašenje naloga i ostavljanje pritom sadržaja nema smisla, dobiješ samo broj umesto nicka.Можеш га и сам угасити тако што га нећеш користити.
Друга опција је да добро оплетеш по сујети неког супермодератора и попијеш трајни бан.
Ако мислиш да ти они угасе налог и обришу све што си качио, то заборави.
I ugasi se i onda sa drugog IP opet dođe pod drugim imenom. Razumem te, posebno za neke ovde, to mi je nekako "razmaženo", piši ali neka stoje iza svojih reči a ne kao razmažena deca.recimo da se ugasi nalog kad to i zatražiš
ne pričam o tome, svako radi ono što želi. nikog lično ne znam, kome da se dokazujem npr. ne mogu moji komentari svakom da se sviđajuI ugasi se i onda sa drugog IP opet dođe pod drugim imenom. Razumem te, posebno za neke ovde, to mi je nekako "razmaženo", piši ali neka stoje iza svojih reči a ne kao razmažena deca.
Napisao si šta si napisao. Nema ništa gore nego pokušavati ispraviti, uvek će neko shvatiti pogrešno, jedan savet: ne pravdam se nikome. To samo vodi ka tome da te zapazi gomila hejtera.
Dvaput meri, jednom (na)piši.
Kako propalo, jedno vreme su ljudi masovno gasili naloge, čak ni običnom korisniku (meni) je upalo u oči i bilo mi žao iako ima bukvalno bahatih ima i onih koji su žrtve bahatosti, mislio sam "odoše svi jbte"ne pričam o tome, svako radi ono što želi. nikog lično ne znam, kome da se dokazujem npr. ne mogu moji komentari svakom da se sviđaju
nego radi se o tome da ti krsta nudi opciju da ugasiš profil a kad zatražiš piši propalo.
ako želim što si naveo, prosto otvorim drugi nalog i pišem s njim a ovaj ode u zaborav za mesec dana.
Постоји трајни бан и многи су га попили.ne postoji trajni ban, to su pričice za laku noć.
ima zahtev da se popuni da želiš ugasiti profil, mislim zašto to postoji ako ne radi.
LjudiКао што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Овде нема људи, све виртуелне личности, матрикс.
Ako nema ljudi znaci ja nemam nikakvu odgovornost za moje reciОвде нема људи, све виртуелне личности, матрикс.
Половина дрчних са форума у реалном животу су неприметне личности.
Форум користе као компезацију за комплексе из реалног живота.
А о коме се ради, о теби или коњу на белом принцу. Из самог твог Ника да се видети да си истумбала ове речи јер....Ako nema ljudi znaci ja nemam nikakvu odgovornost za moje reci![]()
Ne gasim nista ovo je poslednji nalog, dva naloga sam ugasio pre par godina.Kako propalo, jedno vreme su ljudi masovno gasili naloge, čak ni običnom korisniku (meni) je upalo u oči i bilo mi žao iako ima bukvalno bahatih ima i onih koji su žrtve bahatosti, mislio sam "odoše svi jbte"
ne svidja mi se sto opcija "pretraga" i posle 20 godina ne radi kako bi trebalo.Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
To je Nona ne Rayela.Постоји трајни бан и многи су га попили.
Не разумем шта добијаш гашењем профила? Ниси пријављен именом и презименом, све са сликом и адресом. Имаш ник који после неког времена не коришћења нико и неће приметити да је одсутан.
Ево, паде ми на памет "чувена" Rayela, била је један од најгорих модератора и напустила је форум.
И шта сад, и да су јој угасили профил, остало је памћење. Имаш и пример другог модератора, променила налог, није више модератор а и више је нешто нема.
Pogledajte prilog 1333790
Можеш променити ник и онда престати да долазиш на форум.
Мало ко ће укапирати да си ти испод новог ника....
Не капирам твоју потребу за посебним гашењем налога? Шта је поента ако остају постови?