Као што наслов каже. Само би додао, шта би волели да се промени а исто допринесе квалитету форума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
О каквом вређању је реч? Ако сам ти мојим питањем повредио сујету, извини, није ми била намера. Навео сам, питање је за Ивана а ти си у свему случајно.Ne znam ,možda na osnovu komunikacije koju sam imala sa drugim članovima i na osnovu aktivnosti na ptf koji me zanima . I nije dupli nalog, ne bavim se time . Vređanjem drugih nećeš sebe poboljšati .
I da pretenduješ ne bi ti mnogo pomoglo.Да не би било неспоразума, лично не претендујем на статус модератора јер ми је испод части да будем на равни са неколицином сличних.
Да будем у тиму где си ти?!I da pretenduješ ne bi ti mnogo pomoglo.![]()
Ali ne možeš biti, sve i da hoćeš, jer ne umeš da se ponašaš, da normalno komuniciraš.Да будем у тиму где си ти?!
![]()
Са нормалним људима комуницирам без проблема а са таквима као ти, тешко!Ali ne možeš biti, sve i da hoćeš, jer ne umeš da se ponašaš, da normalno komuniciraš.
Pola foruma tako izgleda.пдф Уређење Дома.
Некада су биле здраве дискусије а сад свака тема копи пасте фотографије са интернета.
Sto, mislis da ces da dobijes neku znacku uz ona dva litra ulja?Da se likovi koji već 10 godina pišu kako će Vučić koliko sutra da proda i izda KiM, označe kao budale.
Apsolutno netacnoU principu, kvalitet ostaje, najkluturnije
Kada dobijem ban moram da sačekam da mi istekne kako bih saznao razlog.У сваком под форуму ваљда има тема ако нисам погрешио
Obaveštenja o prekrsajima korisnikа
Ту видиш шта си већ зашто су те бановали
znas ti jako dobro kada dobijes ban za sta si ga dobio ..a ako ne znas znaces kada izadjes iz banaKada dobijem ban moram da sačekam da mi istekne kako bih saznao razlog.
Saznam posle, ali ne i onda kada sam ga dobio. Da znam zbog čega da to više ne radim. Sada vodim računa da se lepo ponašam.znas ti jako dobro kada dobijes ban za sta si ga dobio ..a ako ne znas znaces kada izadjes iz bana
To je samo za Politiku.У сваком под форуму ваљда има тема ако нисам погрешио
Obaveštenja o prekrsajima korisnikа
Ту видиш шта си већ зашто су те бановали
Zamisli neko stavi npr. nik Ante Pavelić a na avataru svastiku isl, kako misliš da to stoji?I ovo mi se takodje ne svidja da ako neko moze da menja nick drugim korisnicima, menja podesavanja, menja avatar ili brise onda moze da gleda i sve ostalo.
Ne razumes, ako mi neko cacka po profilu i menja nick, avatar, podesavanja onda moze i sve ostalo da gleda.Zamisli neko stavi npr. nik Ante Pavelić a na avataru svastiku isl, kako misliš da to stoji?
ima hiljadu primera za neprihvatljive avatare i nadimke itd....
To mogu samo admin i super moderatori valjda.Ne razumes, ako mi neko cacka po profilu i menja nick, avatar, podesavanja onda moze i sve ostalo da gleda.
Šta imaš na nalogu da ne bi smelo da se vidi?Mi jesmo korisnici ali nismo vlasnici svog naloga.
samo se ti lepo ponasaj pa neces morati da citas pp obavestenja o kaznjavanjuSaznam posle, ali ne i onda kada sam ga dobio. Da znam zbog čega da to više ne radim. Sada vodim računa da se lepo ponašam.![]()