dekson
Obećava
- Poruka
- 69
verovatno mu je teško, posetiga pažnja je pažnja zbog toga se sigurno neće naljutitiVenerica Bgd:sto je u bolnici?i na kakvim je ispitivanjima?i sto mi ne da da ga posetim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno mu je teško, posetiga pažnja je pažnja zbog toga se sigurno neće naljutitiVenerica Bgd:sto je u bolnici?i na kakvim je ispitivanjima?i sto mi ne da da ga posetim?

Da li neko ima snage po ovoj vrucini da misli na mene...Da li da se umijem ili da se ubijem? Uh, nedaj Boze, nisam suicidan tip, pa mi upravo pade na pamet koliiiiiiiiiko voooooooolim ziiiiiiiivot!!sunshine:Zasto sam ovako smorena, zasto ne izadjem iz kuce... ? Pitanja tog tipa.
ALEX , da ti nije mozda rodjendan, a ako nije, kome je? :grin: :grin:Alex 777:Sutra nam je divan dan...

_AnjA_:Zashto je Zak lockovao temu "ILI ILI "..bas je bila simpa igrica..![]()
Ta briga i mene mori, sestrolimunada:sve ukidoše...i odgovore i pitanja...i asocijacije...:| gdje sad da pišem,kad nemam šta pametno reći?![]()

Lucky girl je sutra rodjus!!! :grin::grin::grin:lilyl:ALEX , da ti nije mozda rodjendan, a ako nije, kome je? :grin: :grin: