- Poruka
- 73.142
baklava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И то гурманскаPljeskavica.
Za mene obicna pljeskavica dobro ispecena.И то гурманска

Nisam probala nikada.crevca potpečena u rerni odozgo mlevena aleva paprika i crni biber
mislim da je red i to da probaš , iako to je na neki način sezonsko , taman za predstojeće Uskršnje praznike, biće i crevca, potraži kod nekog starijeg iskusnog kasapina znaće šta tražišNisam probala nikada.
Ja nisam nikad ni cuo.Nisam probala nikada.

Cija su crevca?mislim da je red i to da probaš , iako to je na neki način sezonsko , taman za predstojeće Uskršnje praznike, biće i crevca, potraži kod nekog starijeg iskusnog kasapina znaće šta tražiš
inače recept se zove _kukurek, ili _pletenica
Ipak ne bihmislim da je red i to da probaš , iako to je na neki način sezonsko , taman za predstojeće Uskršnje praznike, biće i crevca, potraži kod nekog starijeg iskusnog kasapina znaće šta tražiš
inače recept se zove _kukurek, ili _pletenica

Ne mogu da se setim imena,mislim da sam nesto slicno davno probao,teleca crevca su cini mi se bila u igri...ali imena se ne secam.
Škembići?Ne mogu da se setim imena,mislim da sam nesto slicno davno probao,teleca crevca su cini mi se bila u igri...ali imena se ne secam.
Skembici ili tripice,ne znam razliku ili je isto.Škembići?