Šta vam je na muškarcima najprivlačnije?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta je to na muškarcu što vas "obara s nogu"?
Šta vas neodoljivo privlači na njemu.. da li odvažnost, hrabrost, da li one koji znaju šta hoće i šta uistinu žele.. a to što (po)žele zgrabe i ne puštaju. :D
ILi, možda ne moraju nešto posebno biti zgodni i lijepi, ali da imaju to "nešto".. ili duhovite, nasmijane i vesele ali ne baš previše brbljive :mrgreen:
MOžda visoke, crne, ili (pro)ćelave sve sa stomačićem?

ILi ste možda od onih koje kažu, ili mi je sve privlačno na njemu.. ili ništa??

Asc! :heart2:

Мени је најважније да ми улива поверење и осећај сигурности, у сваком смислу, да немам упитнике изнад главе- и да се осећам физички сигурно поред њега, и да сам сигурна да ће договор бити испоштован, и да сам сигурна да ме није само слушао него и чуо, и да сам сигурна у његове реакције тј. да знам да ме неће осрамотити, и да сам сигурна у његове намере, и да сам сигурна да моје речи и реакције неће бити погрешно протумачене, и да сам сигурна ако ми приређује изненађење да ће бити пријатно,... Ако то не осетим одмах, џабе даље ићи.

Šta vas neodoljivo privlači na njemu.. da li odvažnost, hrabrost, da li one koji znaju šta hoće i šta uistinu žele.. a to što (po)žele zgrabe i ne puštaju. :D
ILi, možda ne moraju nešto posebno biti zgodni i lijepi, ali da imaju to "nešto".. ili duhovite, nasmijane i vesele ali ne baš previše brbljive :mrgreen:

Široka leđa i ruke.

Ne znam da li sam odgovorila na ovu temu...mene privlače dva tipa, potpuno različita. Ne znam šta je to u meni...
Svidi mi se sitan, komplikovan, težak, nepravilan pa i porocan.
Nakon njega mi se dopadne krupan, prodoran, jasan, mahom lepuškast i krajnje neporocan.
Ili - ili, nema izmedju...

Back