Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da!A što tako.. tako će neka druga da ga.. "šiša" vidiš kako to @Ofy..![]()
Šta je to na muškarcu što vas "obara s nogu"?
Šta vas neodoljivo privlači na njemu.. da li odvažnost, hrabrost, da li one koji znaju šta hoće i šta uistinu žele.. a to što (po)žele zgrabe i ne puštaju.
ILi, možda ne moraju nešto posebno biti zgodni i lijepi, ali da imaju to "nešto".. ili duhovite, nasmijane i vesele ali ne baš previše brbljive
MOžda visoke, crne, ili (pro)ćelave sve sa stomačićem?
ILi ste možda od onih koje kažu, ili mi je sve privlačno na njemu.. ili ništa??
U pravi si...ništa, ako ne ume da te nasmeje!Pogled, osmeh, stav, mozak, humor. I nikako da je mrsav.![]()
U pravi si...ništa, ako ne ume da te nasmeje!
Ofc!U mom slučaju, to je crni humor!Мени је битније да се смеје ономе што ја кажем. То је знак да има мозга.
Ofc!U mom slučaju, to je crni humor!
Široka leđa i ruke.Šta je to na muškarcu što vas "obara s nogu"?
Šta vas neodoljivo privlači na njemu.. da li odvažnost, hrabrost, da li one koji znaju šta hoće i šta uistinu žele.. a to što (po)žele zgrabe i ne puštaju.
ILi, možda ne moraju nešto posebno biti zgodni i lijepi, ali da imaju to "nešto".. ili duhovite, nasmijane i vesele ali ne baš previše brbljive
Ruke i ciste cipele
Urednost. I da nema lakirane i gelirane nokte!Ни мени није јасно то са рукама. Који део руке?
Šta je to na muškarcu što vas "obara s nogu"?
Urednost. I da nema lakirane i gelirane nokte!![]()
Pa sad...!То се ваљда подразумева.
То је грозно.Pa sad...!
Ovaj je umao uredne... , uredne noktiće na nogama i rukama, uredno očupane obrve...ja se msm, ovaj je veća žena od mene!Ne može to tako.![]()
*****... a!Na slovo "P"!Ili kad grize nokte...fujjj!То је грозно.