- Poruka
- 39.948
Šta vas nervira i sto bi babe rekle “čisto onako poludite” ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vruco pivo na 32°...........nema veceg zlocina prema covecanstvu nego po letnje vrucine da ti neko servira vruco pivo.....i jos oce da platim.Šta vas nervira i sto bi babe rekle “čisto onako poludite” ?
Кад неко драми.Šta vas nervira i sto bi babe rekle “čisto onako poludite” ?
vruco pivo na 32°...........nema veceg zlocina prema covecanstvu nego po letnje vrucine da ti neko servira vruco pivo.....i jos oce da platim.
Ae kad se vratiš.Joj nemam ti vremena odgovoriti, putujem ujutro a potrajalo bi bar 48 sati da počnem nabrajati..
Joj nemam ti vremena odgovoriti, putujem ujutro a potrajalo bi bar 48 sati da počnem nabrajati..
HvalaIdeš se brckati u vodi ?
Lepo se provedi
Pa ono pogledaj sebe sta radis ,kako se ponasas kao sudija si mislis da si ispravna ne vidis se u ogledaluNije da sam u nekom čudu
Ali me zanima sto bas ljudi ?
Pa ono pogledaj sebe sta radis ,kako se ponasas kao sudija si mislis da si ispravna ne vidis se u ogledalu
i pazi da te grci ne nerviraju............oce oni to odonomad.
Haj fino napiši, mislim nadam se da si bar ti sebe razumio-ja nisami pazi da te grci ne nerviraju............oce oni to odonomad.
mislim, mnogi se zale da ih grci nerviraju sa usluge, cene, ponasanje...............sta ima tu da se fino pise?Haj fino napiši, mislim nadam se da si bar ti sebe razumio-ja nisam
Polako, smireno.
Ah, idem u Tursku, ako to pitašmislim, mnogi se zale da ih grci nerviraju sa usluge, cene, ponasanje...............sta ima tu da se fino pise?
Osim tog, opipavam di ce se kvarcujes.
Pa to i radim al oni ne zaobilaze mene kao i u tvom slucajuJa ne predstavljam većinu i nije potrebno da tražiš konflikt
Najbolje bi bilo da zaobilazis ljude!
Недостатак опште културе ( немање манира у свим областима ) до недостатка елементарне логике коју налаже З-Д-Р-А-В-А памет !! Безобразлук, терање ината, саможивост. Што рече "Георгејуне"....једном речју, ЉУДИ !!