Sta ustwari zele tinejdzeri?!!

Sta ustwari zele tinejdzerii? :-o

ono sto sam zeleo jeste da povalim neku profesorku filozofije i jednog sociologa :lol: zazam se :D (kod koga sam isao stalno-ovo za sociologa),bila je takodje i jedna frizerka matorka uh vrh :twisted: mogla je da prodje dobra za svoje godine ,e sa njom bih uradio sigurno da sam iso kod te jedne drugarice tachnije poznanice sa zurki ili bi izduvao.uuuuh ona nije ljankese ali nije ni intelektualka zato sam nju stavio ovde na red delovala je slobodno i nije joj smetalo prisustvo iako je bio zenski frizeski salon (ne secham se da li je imala muza :confused: ))
mada sam i onda razmisljhao o sigurnijoj buducnosti o daljem zivotu (kako gde sta posle high school ) i sada TO isto zelim -- sigurniju buducjnost.Najgore sto nije nista sigurno vise pa moras da se uklopis sa vremenom u kojem zivimo da bi deochekali normalnu starost.To je prava istina da gledate kako da umrete prirodnom smrcju ne ludachecji se ni zbog koga ,bar to je moja zelja,nekako chasna,ali ponekad moras da vrdas ;) i shurujes e to mrzim najvise.
nisam zavrshio ono sto sam hteo ...to me je najvise razocharalo :|

i da...da budem shampion u video igricama..bla bla..ende

sto si joj dala telefon???pali
nama kad uzmu,mene cima ceor azred,i ona mi da da ga iskljucim,i ja ga ne vratim

ma ona nam nikada ne uzme telefon na kraju casa vrati i to jeto,kad ona budala dala razrednoj i razredna ladno nece da da,i zakljuca lepo u svoj ormaruc.o Boze kako cu doogo bez fona !!!!!!evo ja zelim da mi ga neko vrati!!!!!!!sta ako me NEKO pozove!!!!!!!!

e da zelim da dobijem 100 evrica da kupim nove patike i jos po nesto!

Slazem se za sex i za
money.gif
, a za ostalo
surrender.gif

Back