jovan '91
Aktivan član
- Poruka
- 1.496
meni licno svasta treba...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo reče neki pametni čika: Zreo si kada za svoje postupke kasnije možeš da odgovaraš. Što je najgore, malo ko to može, pa i od starijih od teenagera...![]()
Neznaju oni sta zele
Tinejdzeri zele sex, drogu, alkohol i rok/tehno/folk, u principu dobru ziku. Sve ostalo je manje vazno.
I da, tema nema svrhu...
a ko ko su ti tinejdzeri o kome svi pricaju?:???:
e nemoj tako,nemoj dame vredjas,sta ti si sad posebna jer slusas rock a ma svako ima svoj ukus i ne treba raspravljati pozzzzz tebi a i porucujem PALI BRATE NARODNJACI SU ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!
folk je za one koji imaju koeficijent inteligencije kisne gliste!!!!!!!![/B]:rolleyes:
Ovim balavcima bih zabranio da dolaze na ovaj forum, keve mi moje...Nisam ni ja neshto stariji od njih, ali ove generacije shto dolaze su stvarno uzhas zhivi... Nemam rechi...
ja bi to na krivu vrbu pa nek se viore na povetarcu...
Sta ustwari zele tinejdzerii? :-o
opet ponavljam svako slusa sta hoce,sta mene boli uvo sto se to tebi ne svidja,narodnjaci su zakon i stojim iza toga!!!!!mislim ok ne slusam ja njih stalno kad sam kuci slusas stranu pop,rnb itd ali narodnjaci su nesto najjace tu nema kraja!!!![]()