Sta ustwari zele tinejdzeri?!!

Lepo reče neki pametni čika: Zreo si kada za svoje postupke kasnije možeš da odgovaraš. Što je najgore, malo ko to može, pa i od starijih od teenagera... :neutral:

Hm, ondaK to znači da sam ja letos sazrela, a ja znam da imam još mnogo do onog stadijuma totalne zrelosti, ako ga bilo kad dostignem.
Ali, definitivno sam naučila da za svoje postupke odgovaram u bilo kom trenutku, što je ogroman korak...

Tinejdzeri zele sex, drogu, alkohol i rok/tehno/folk, u principu dobru ziku. Sve ostalo je manje vazno.
I da, tema nema svrhu...

trenutno sam ok i bez sexa. inace, normalno je da se to zeli, kad spada u osnovne potrebe!!
droga i alkohol su cista glupost.
od ova 3 ponudjena jedino rok smatram muzikom uopste..
tehno je ok za zurke, a folk..
folk je za one koji imaju koeficijent inteligencije kisne gliste!!!!!!!!
:rolleyes:

folk je za one koji imaju koeficijent inteligencije kisne gliste!!!!!!!![/B]:rolleyes:[/QUOTE]

e nemoj tako,nemoj dame vredjas,sta ti si sad posebna jer slusas rock a :confused:ma svako ima svoj ukus i ne treba raspravljati pozzzzz tebi a i porucujem PALI BRATE NARODNJACI SU ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

e nemoj tako,nemoj dame vredjas,sta ti si sad posebna jer slusas rock a ma svako ima svoj ukus i ne treba raspravljati pozzzzz tebi a i porucujem PALI BRATE NARODNJACI SU ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovim balavcima bih zabranio da dolaze na ovaj forum, keve mi moje... :evil: Nisam ni ja neshto stariji od njih, ali ove generacije shto dolaze su stvarno uzhas zhivi... Nemam rechi...

folk je za one koji imaju koeficijent inteligencije kisne gliste!!!!!!!![/B]:rolleyes:

e nemoj tako,nemoj dame vredjas,sta ti si sad posebna jer slusas rock a :confused:ma svako ima svoj ukus i ne treba raspravljati pozzzzz tebi a i porucujem PALI BRATE NARODNJACI SU ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:[/QUOTE]

ja tebi preporucujem upucaj se....
mislim sta reci....ako je to ukus onda stvarno :rolleyes::cool:...
nije da vredjam ali ovo je neopevana glupost....to ni u filmovima nema...

opet ponavljam svako slusa sta hoce,sta mene boli uvo sto se to tebi ne svidja,narodnjaci su zakon i stojim iza toga!!!!!mislim ok ne slusam ja njih stalno kad sam kuci slusas stranu pop,rnb itd ali narodnjaci su nesto najjace tu nema kraja!!!:mrgreen:

Nije stvar u tome shta slushash, nije me briga... Vecj je poenta u tome kako pishete, shta pishete i koliko pametno pishete... Ima izuzetaka, ali vecjina njih ima problem sa centralnim nervnim sistemom... :mad:

Back