Sta ustwari zele tinejdzeri?!!

Желе крешендо већином и алкохол а гудру више мање :? То само ћомани тинејџери желе (којих је нажалост све више, барем у мом граду :( )

dal zele i dekresendo ili samo kresendo?? :lol::lol:

ne znam brate al kod mene tinejdzeri ne zele mnogo...al vecinu problema bi resila kobitna kombinacija na lotou...:lol:

:lol: :lol: :lol:
Bash si paljevina :mrgreen:
Naravno da nisam, ovo je bio samo logichan odgovor na tvoju glupu primedbu da mogu i jedno i drugo da imam jednim udarcem.

Moja poenta je da NE zhelim da ne idem u shkolu (fax, shta god) i da NE zhelim da nemam roditelje, iliti matorce, sorry, volim stvari i ljude da oznachavam njihovim pravim imenom.

Shto se tiche ostalog shto si nabrojala,prolazila sam kroz razne faze..
Ali shto sam starija,to vishe zelim i naravno tezim ka tome da budem samostalna.
A i volela bih da nadjem neki posao,chisto da imam neq svoju kintu i budem bliza svom cilju.

prolazila sam i ja kroz gomilu faza.. i bila u raznima fazonima i sanjala o ko zna cemu..
a sada.. sto sam starija.. samo su mi 3 stvari bitne u zivotu.. i nista vise.. imam svoje ciljeve koje zelim da ostvarim i to je to..

Ja želim novac i dečka (ovo drugo imam)
I muziku, gomilu muzike koju slušam 24/7 (i ovo, recimo da imam, mada hoću još)
I blagoslov od roditelja da idem na sve koncerte na koje želim i da idem svake godine na EXIT
E, to kad bih dobila, ja bih bila najsrećnija osoba na svetu

Ja taj blagoslov nikad nisam dobila :P
mada, pamtim ono 'Radi shta hocjesh i idi qd hocjesh kad se odselish, samo ako budesh imala para...'

nadam se da pamte i oni, a ako ne pamte, bicje mi drago da ih podsetim :twisted:

i zhelim josh neshto.... i to jako jako jako... zhelim mindjushu u nosu... al mi ne daju... hebiga... :cry:
uopshte ne sumnjam da cje me anatemisati ako se takva pojavim kod qcje

hocu da e mama i tata ostave na miru,da mi se nesto lepo desi ne znam ni sama sta.e da hocu svaku stvar koja mi se svidi u radnji,hocu da se jedan decko bas,bas zaljubi u mene do usiju,hocu da imam sve petice i svako vece neke zurkice.......
eto to je moja zelja a,sta kazete ma ispunice se jednog dana hahaha

Back