Šta uraditi

P dobro, ali ja mislim da zapravo njemu ona i nije toliko interesantna. Vise sebe ubedjuje da mu je super jer zaboga, razgovaraju. Zato mu je bilo bitno na startu da kaze da je privlacan ovo ono cice a ubo oremiju sada. Nisi bato, kad te manta tako neki devojcurak s hladnim reakcijama, ti si zagoreo. A to se resava tako sto kupis sto vise telefona u dzep, da ne bi tako izvisio kod jedne.
To nije ljubav, isprojektovao si na nju belu ladju, a ispod Mire djavola vire, cim te kulira tako. Da joj je toliko stalo, zenska kad se zaljubi? Odlepi. Neke zovu svaki dan, posle je izazov da je namestis da je sve ok i da ti ne salje poruke u 3 ujutru s pitanjem: sta radis?
Spaaavam.
Ok zrelije devojke se normalno ponasaju, sto je ssssuperrrrr

Pozdrav ljudi, nadam se da ćete mi pomoći. Nije seks tema, ali preživećete😅.
Naime, video sam se sa jednom devojkom, iz istog smo grada, ali zbog studija živimo u različitim. Dopisivali smo se, izašli i sve je prošlo super, zaista je ostavila super utisak na mene, a i ja na nju. Jednom smo se videli i sutra dan smo otišli u druge gradove. Šta mene sad muči, nastavili smo dopisivanje, pa smo ga u jednom trenutku prekinuli ( fazon laku noć, sad moram da idem pa se čujemo itd...) Šta je problem? Pa to što sam se ja izgleda zaljubio, kao neko kome se ovo nije dešavalo i kao neko ko se zaljubio dosta puta, imao veze, lep momak, normalan, ne znam šta da radim. Rekao sam da se neću javljati prvi iz razloga što sam se javio zadnjih 3-4 puta i sada čekam da se javi ona, a još uvek je nema (da ne računam slanje tik tokova i objava). Uvek kad smo se dopisivali dala je naznake da su nam osećanja obostrana, ali sad kad se nismo čuli 3 dana zaista mi nedostaje. A strah me je ako se ne javim da će da se ohladi, a ako se javim da ću da joj dosadim. Možda zvuči suludo, ali ja stvarno mislim da sam našao super osobu za vezu i to sam zaključio. Ja se još malo zauvek vraćam u svoj rodni grad, a ona se zauvek vraća za dve godine, to nije problem. Problem je šta da radim. Šta ako ipak ne oseća ništa prema meni, šta ako joj stvarno dosadim ili se ohladi, kako da se ponašam... Ne znam, pa ako ste imali neke situacije ili imate neki savet bilo bi mi drago da napišete. Mogu ja da vam pričam do sutra, ali prvi put su mi osećanja uzburkana ovako, svestan sam da, kako omladina kaže "tripujem", ali sve je verovatno na psihičkoj bazi, sigurno sam zaboravio da nešto napišem jer zaista imam mnogo toga, mozak mi je u haosu. Možda se njoj ne sviđam, ali imam šanse da je osvojim, a ja se neću javiti i ona će naći drugog. Možda joj se sviđam i javicu se ali ću joj dosaditi (jer ja nisam svoj kad se zaljubim, a prema osobi u koju sam zaljubljen nisam baš ja, pa vodim računa šta pričam a to se mnogima ne sviđa) možda ću da joj se javim, ali će ona biti hladna, a ja ću to da povežem s tim da je prema meni samo hladna, jer ja uvek imam problem da od hiljadu lepih stvari se uhvatim za jednu lošu, ali ovde nema ništa loše, jednom mi je napisala, odoh sa drugaricom, ja sam to povezao kao da neće više sa mnom, drugi put me je sinovala i odgovorila nakon pet sati, a ja sam onda njoj odgovorio ujutru i ona je odmah sinovala, dakle tu nema problema, problem je moja psiha i umišljanje. Svakako ako imate neki savet molim vas. Izvinite što sam odužio, sve najbolje vam želim ❤️
Recept je stari: andiamo forca andiamo.. ;)
Sta bi Tom Kruz radio kao Maverik? Seo bi u Mig29 i pravac koordinata ta i ta, u pitanju je mission (in)possible. :cool:
Presija, dok se oruzje ne po(s)lozi... :)

Ko su kvazi strucnjaci torbari?
venom-one-platypus-mammals-few.jpg

Verovatno želi da bude sigurna da ti se sviđa.
Ali evo ovi kvazi stručnjaci- torbari ovde će reći da lupam.
Najbolje da nikoga odavde ne slušaš,nego da radiš po svom osećaju.
Е, баш квази.
А онда огорчени јер бирају нестабилне особе које се пале на игрице и хлађење.

Он и треба да се јавља, док не буду у вези. Ако буду, јављаће се и она.
Јеси ли мушко или ниси?
Размрдајте се децо:deda2:

Back