pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.371
zna se šta sam pitalako još jede cigarete![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zna se šta sam pitalako još jede cigarete![]()

gospođa statistika te pomiluje i kaže nisi danas...nisi sutra...ali svakim danom uzimanja leka verovatnoća da zakačiš nešto od sporednih efekata sve većaOtvorite bilo koji lek pa pročitajte uputstvo. Da se naježiš. Pomisliš šta ako sam ja taj sa nusefektima. Međutim , gospođa Statistika te pomiluje po ramenu i kaže: Nisi .![]()
Nije , a i mislila sam na ozbiljne reakcije tipa anafilakse , otkazivanja bubrega , ozbiljnih lezija jetre.gospođa statistika te pomiluje i kaže nisi danas...nisi sutra...ali svakim danom uzimanja leka verovatnoća da zakačiš nešto od sporednih efekata sve veća
preventiva je zakon...lekovi leče jedno kvare drugo...bombarduješ organizam nekom hemikalijom nemajući pojma kako to deluje na nešto što nije ciljano...Nije , a i mislila sam na ozbiljne reakcije tipa anafilakse , otkazivanja bubrega , ozbiljnih lezija jetre.
Sve se to zna perfektno. Svakako neuporedivo manje ima slučajeva nego recimo činjenica da konzumacija cigareta i alkohola ozbiljno utiče na zdravlje što ne sprečava činjenicu da smo u vrhu u svetu po konzumaciji , ali eto ne volemo vakcine.preventiva je zakon...lekovi leče jedno kvare drugo...bombarduješ organizam nekom hemikalijom nemajući pojma kako to deluje na nešto što nije ciljano...
uvedite da se vakcine kupuju na kioscima pa će se povećati broj zdravstvenih narkomana koji se fiksaju vakcinamaSve se to zna perfektno. Svakako neuporedivo manje ima slučajeva nego recimo činjenica da konzumacija cigareta i alkohola ozbiljno utiče na zdravlje što ne sprečava činjenicu da smo u vrhu u svetu po konzumaciji , ali eto ne volemo vakcine.
Licemeri.

unutra je korist koja prevazilazi stetu - od projektovanog pomoraZašto bi bile nebezbedne? Šta je unutra?
ne volimo da nam prete i da nas ucenjuju i sikaniraju... onda znamo da nesto nije u redu, i eto sada se i pokazalo, samo tebi jos nije javljeno, sta vakcinacija ostavi iza sebeali eto ne volemo vakcine.
Licemeri.
Nema potrebe.uvedite da se vakcine kupuju na kioscima pa će se povećati broj zdravstvenih narkomana koji se fiksaju vakcinama![]()
Hronični bolesnici i stari ljudi zbog pridruženih bolesti treba da se vakcinišu.
Eno Belorusi svi pomreše.The death rate without a vaccine would be twice as high.
Pročitao sam studije i piše sledeće:Jesi ti pročitao te studije ?
Ne znam otkud sad pubmed biva validan antivakserima, do skora je bio zločinačka farmakomafijska korporacija
U prvoj studiji se kaže da su uzeli grupu od 70 žena starosti oko 50 godina , Japanke i da je 30 njih razvilo tireoglobulinska antitela nakon treće doze vakcine. Međutum , apsolutno kod bilo kog autoimunog procesa bilo koja vakcina, medikament uli spoljašnji faktor može biti triger. Jasno piše da su neophodne veće studije , a ako se pogleda starosna populacija i ženski pol kolika je verovatnoća pojave te bolesti? Druga i treća opisuju miokarditis i encefalitiskoji se mogu javiti nakon vakcinacije. Ja tebe pitam : U kom procentu se javljaju nakon preležane bolesti- Kovida , a u kom nakon primene vakcine ? Šta kaže statistika?
Ja i ne čitam to što pišeš, taguješ me bez potrebe.Pročitao sam studije i piše sledeće:
1. "Са повећањем популације вакцинисаних појединаца, све већи број литературе увео је низ ретких нежељених ефеката укључујући енцефалитис са његовим различитим подтиповима. Студије укључене у наш извештај требало би да подстакну свест о могућим случајевима енцефалитиса са симптомима абнормалних покрета, грознице и нападаја, посебно 2-3 недеље након вакцинације."
2. "Резултати тренутне студије подижу могућност повезаности између вакцинације БНТ162б2 [Пфизер-БиоНТецх] или мРНА-1273 [Модерна] ЦОВИД-19 и миокардитиса."
3. "САРС-ЦоВ-2 БНТ162б2 мРНА вакцина може пореметити аутоимуност штитне жлезде. Клиничари би требало да размотре могућност да вакцина САРС-ЦоВ-2 може пореметити аутоимуност штитне жлезде."
Da, tipično.Ja i ne čitam to što pišeš, taguješ me bez potrebe.
Ili da prevedem , svoju potrebu za linkovima ispolji na drugom mestu mene ne zanima![]()
Aha. Sa kim ja razgovaram o vakcinama? Čime se baviš u životu , osim kopiranja linkova, to znamo?Da, tipično.
Kad se pokaže da nisi u pravu - onda spinuj da te rasprava ne zanima.
туњевина, конзерве, цигарете, алкохолKako to mi pronalazimo različite članke o vakcinama na stranu što meni i nisu potrebni?
Zašto bi bile nebezbedne? Šta je unutra?
Jedeš li tunjevinu iz konzerve , cigarete možda ? Alkohol ?

Ако одбијеш да конзумираш алкохол и цигарете нећеш добити отказ на послу и забрану кретања, ако одбијеш вакцину, онда хоћеш.Sve se to zna perfektno. Svakako neuporedivo manje ima slučajeva nego recimo činjenica da konzumacija cigareta i alkohola ozbiljno utiče na zdravlje što ne sprečava činjenicu da smo u vrhu u svetu po konzumaciji , ali eto ne volemo vakcine.
Licemeri.
Pa zar ti nisi napisao ovo ispod mog posta?Vakcinacija nije obavezna nego je preporuka i trebalo bi da se vakcinišu hronični bolesnici i ljudi koji imaju pridružene bolesti.
"Na žalost oni su imali pridružene bolesti."Vlasta, Tozovac, Zafir, Lane, Neša, Lazanski, Stanković, Tasovac,... potvrdjuju da si u pravu.
Ko zna šta bi bilo sa njima - da se nisu vakcinisali.