Sta upisujete???

Ja sam razmisljala o FDU-u, o dramaturgiji. Ali nijesam sigurna sta zapravo znaci ta dramaturgija!? Ne znam sta mi nudi, sta bih trebala da ucim, za sta me to opredjeljuje, i na kraju, sta cu da radim kad zavrsim?!! Mislim, otprilike znam, ali bih voljela da cujem necije iskustvo ...ako je neko bolje upucen?? Ja mnogo volim da pisem, i nekako mi se cinilo da se vise pise i stvara, kreira i izmislja na dramaturgiji nego li na knjizevnosti, koju sam otpisala zbog pukog podrazavanja sto puta recenog i protumacenog. Mada ne znam je li stvarno tako.

2dhw87d.jpg

joooooj ja se dvoumim izmedju psixologije i uciteljskog,(s tim sto imam vece sanse na uciteljskom da upadnem na budzet) nzm sta da upisem z;)
da li je moguce da npr.da upisem uciteljski pa da polazem razliku predmeta za psixologiju,koliko je to moguce da li neko zna???
p.s. srecna nova godina i bozicni praznici :DD :zimag:z:ddm::zjelka2:

joooooj ja se dvoumim izmedju psixologije i uciteljskog,(s tim sto imam vece sanse na uciteljskom da upadnem na budzet) nzm sta da upisem z;)
da li je moguce da npr.da upisem uciteljski pa da polazem razliku predmeta za psixologiju,koliko je to moguce da li neko zna???
p.s. srecna nova godina i bozicni praznici :DD :zimag:z:ddm::zjelka2:
mislim da ti je to jako komplikovano, jer su fakulteti razliciti... uciteljski je mnogo laksi i lepsi, po meni...
spremam biologiju, psihologiju, sociologiju i srpski pa cu videti sta cu... :D defektologija/uciteljski/pedagogija

Back