Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti jastučići na ramenima su bili popularni kad sam išla u vrtić. Sjećam se da ih je jedna djevojčica nosila jer ih je nosila i njena mama, a uglavnom je šila/kupovala iste stvari sebi i kćerki. Sjećam se kako smo se mi ostale djevojčice divile kad dođe njena mama i kako mi je tad bilo krivo što to moja meni ne kupi. :)

:lol:
Moja kuma je iz tog razloga obuvala mamine čarape i cipele na štiklu i tako išla dole do prodavnice po hleb.
Imala je, recimo, 6-7 godina.

Ja razmisljam o svom blamu juce- covek mi izjavio ljubav,sa sve uvodom i razradom i razlozima- na sta sam se ja zbunila i odgovorila- vidi nebo, jel mislis da ce kisa:rotf:
Sad sam stavila sliku na fejsbuk sa njim, da se malo izvadim

- - - - - - - - - -

ahahhahahahahhahahahha
e, pa fala ti trojo
sad mi je lakse da usisavam
a i bacila sam tri para cipela upravo
nesto mi nijedne ne idu uz ove kombinacije :lol:

Nema na cemu:lol: Srecno usisavanje

:lol:
Moja kuma je iz tog razloga obuvala mamine čarape i cipele na štiklu i tako išla dole do prodavnice po hleb.
Imala je, recimo, 6-7 godina.

Sad sam se sjetila šta je još bilo popularno. Plava kosa, stepenasto šišana, oblik kao što je Brena nosila i sitni crni pramenovi. Takođe mi je bilo krivo što moja mama nema tako modernu frizuru i uvijek sam se okretala kad sretnemo neku sa takvom frizurom, a baš ih je bilo. :)

i samu sebe nervira zbog toga, jer ga je u sustini lako voleti i sav je idealan.i sad se troja verovatno pita sta nije u redu sa njom, kad ne odmice dalje od lahkog dopadanja, a dani idu i idu...

sto volim kad ovako prozmem situaciju bez da me iko ista pitao :(

- - - - - - - - - -

e, ******* :malav:

- - - - - - - - - -

Volim ga, samo sam drvena malo.:heart:

- - - - - - - - - -

Sta da radim, jel da saljem poruku I love you honey

ne poruku, zaboga, ako mu prvi put tako nesto izjavljujes :)

ali, posto je pitala, da se uozbiljim :D
ne treba sad to potencirati, da ne bude izvestaceno, tek ce onda mucenik da pomisli da tu stvarno nema vise od lahkog dopadanja.
gledaj da bude spontano kad malo prizaboravi tvoju prvu reakciju na njegovu izjavu ljubavi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back