Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Ni na časovima likovnog vaspitanja ne bi trebalo da postoje ocene, mogu se deca motivisati i bez toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato te ocene nikoga od njih ne bi ni trebale da doticu u odnosu na drugu decu. Roditelji tu forsiraju uspeh.Ima i to smisla. Kao i likovno i muzicko. Nije svako talentovan.
Ali, ima dece kojoj realno samo taj sport ide. Ako zakazu sa matematikom, zasto na isti nacin ne bi bili nagradjeni na fizickom?
Како се то смањује месо?
Ваљда се смањује унос истог.

Ima i to smisla. Kao i likovno i muzicko. Nije svako talentovan.
Ali, ima dece kojoj realno samo taj sport ide. Ako zakazu sa matematikom, zasto na isti nacin ne bi bili nagradjeni na fizickom?

razmisljam koliki pacenik moras da budes da napravis s.ranje na temi zenski nokti i budes banovan![]()
Ni na časovima likovnog vaspitanja ne bi trebalo da postoje ocene, mogu se deca motivisati i bez toga.
: Kako učiteljica zna da ovaj moj crtež nije dobar? 
razmisljam koliki pacenik moras da budes da napravis s.ranje na temi zenski nokti i budes banovan![]()

Paaa bitno je da se nasmejeteKoju ce poruku da izvuce iz tog poklona![]()
Slučajno pročitah..
Moje dete ima jedino u toj koloni za likovno, ono "može i bolje" - opisne su im ocene bile ..
On kaže: Kako učiteljica zna da ovaj moj crtež nije dobar?
I ja mislim da je dete sasvim u pravu ..
Mada sam se samo smejala, kad sam ga čula ..
Ima , u najmanju ruku, čudan stil
:..............
razmišljam o jednom mom drugaru
i jednom rođendanu danas
- - - - - - - - - -
Ne mora budeš paćenik
Cenim da ja nisam to, a redovito me kažnjavaju na najglupljim temama![]()

Nije, isto tako ne postoji ni garancija da je likovno izražavanje najbolje uraditi na način koji je dopadljiv tom konkretnom nastavniku.

Kad sam ga jeo nije se primecivalo da je pocelo da se kvari. Kad sam se najeo i podrignuo tad shvatih da se mleko pokvarilo...sad chekam ishod

Kad sam ga jeo nije se primecivalo da je pocelo da se kvari. Kad sam se najeo i podrignuo tad shvatih da se mleko pokvarilo...sad chekam ishod