Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisu naravno...

Ja ne ocekujem rezultate, ali mora da se krece, zbog zdravlja.
Imaju izuzetno strogog nastavnika fizickog i mnogi su decu oslobodili nastave da im fizicko ne bi kvarilo prosek:roll: A to sto im racunar kvari kicmu nikom nista.
I moje dete je odlican djak. Ali iz fizckog ima 4, krakat je i trom i to mu ne ide, ali se trudi. Dok iz sporta, tj. rukometa ima 5, vise mu lezi. Ali i da ima 2 ne bih intervenisala.

Poslednja izmena:
Ja neocekujem rezultate, ali mora da se krece, zbog zdravlja.
Imaju izuzetno strogog nastavnika fizickog i mnogi su decu oslobodili nastave da im fizicko ne bi kvarilo prosek:roll: A to sto im racunar kvari kicmu nikom nista.
I moje dete je odlican djak. Ali iz fizckog ima 4, krakat je i trom i to mu ne ide, ali se trudi. Dok iz sporta, tj. rukometa ima 5, vise mu lezi. Ali i da ima 2 ne bih intervenisala.

bitna je aktivnost...najbitnija...
ionako imaju samo tri puta nedeljno fizičko u školi...
to je 3x 45 minuta...i to je malo...
jer ostatak boravka u školi provode sedeći u klupama plus sedenje kući...

Ja ne ocekujem rezultate, ali mora da se krece, zbog zdravlja.

Velika je greška ocenjivanje na časovima fizičkog. Aktivnost na tim časovima treba da bude zadovoljstvo,a ne izvor frustracija.

bitna je aktivnost...najbitnija...
ionako imaju samo tri puta nedeljno fizičko u školi...
to je 3x 45 minuta...i to je malo...
jer ostatak boravka u školi provode sedeći u klupama plus sedenje kući...

Pa, to.
Ima 3 x 45 u skoli + 3 x 1,5 h trening, i to sve radi gibanja i kretanja. A manje vremena provode napolju nego mi nekada...

- - - - - - - - - -

Velika je greška ocenjivanje na časovima fizičkog. Aktivnost na tim časovima treba da bude zadovoljstvo,a ne izvor frustracija.

Ima i to smisla. Kao i likovno i muzicko. Nije svako talentovan.
Ali, ima dece kojoj realno samo taj sport ide. Ako zakazu sa matematikom, zasto na isti nacin ne bi bili nagradjeni na fizickom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back