Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muskarac ne moze dici ruke od zena, zato sto to nije u prirodi coveka, vec teznja za Celinom.

On moze dici ruke u smislu drustvene konvencije, odnosno braka, ali ne i u ostalim pogledima.

Inace, te izjave o odustajanju od zena, najcesce su samo marketing kojim muskarac privlaci paznju znatizeljnih zenki koje sad treba da se zainteresuju, zasto je doticni digao ruke...:)

Ja sam neko vreme u zivotu vrlo vesto kombinovao ovaj metod i neke druge tehnike lazne samodestrukcije:)

Ali vidis, kod mene je bas obrnuto...
Sve osim braka nema smisla kako okrenes, ali ne morate mi verovati...
Neka ispadne da trazim da se ozenim na forumu.:srecan:

...jesi li ti nasla one metlice za mixer i ako jesi gde? meni trebaju nemam pojma gde to da trazim, a ne kupuje mi se sad nov mixer...

Jesam ebes im mater,al kostaju 2000
e pa ne dam,mutim sa jednom dok ne odem negde preko pa cu da vidim sta cu

vidi na kupujem-prodajem,desi se da bude polovnih
meni neko rece da odem na buvljak na NBGd pa kao tamo gde su stare stvari da vidim,al ne stizem od posla :aha:

Jesam ebes im mater,al kostaju 2000
e pa ne dam,mutim sa jednom dok ne odem negde preko pa cu da vidim sta cu

vidi na kupujem-prodajem,desi se da bude polovnih
meni neko rece da odem na buvljak na NBGd pa kao tamo gde su stare stvari da vidim,al ne stizem od posla :aha:

..ima nov mixer u win-winu za 1800 dinara, boli me uvo da dam 2000 za metlice, nemam ni jednu, ono moje ludo dete nije razmisljalo da ce moci bar jedna da
se koristi pa bacila obe...sad imam samo one zice koje se koriste za mesenje testa...a to mi bas i ne treba nesto....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back