i na osnovu toga sto pomenem rec posao tu i tamo ti zakljucis da ja radim 5 mes, e svaka ti cast

daj jos neki genijalan zakljucak ziv ti ja
jer da krenem ja da zakljucujem o tebi na osnovu nekog tvog posta, pa da krenem da piskaram kao sva mudra?
jesam li ti to radila ikad?
nemas nista sa mojim mrstenjem kazes, ali izgleda imas sa brojanjem mojih radnih sati

zanimljivo
ne tice se mene uopste sta i koliko i da li i kada radis, pa te molim za isti tretman
privatnik koji radi 5 dana u nedleji 6h dnevno nema sta da praznuje 10 dana, nije on zeljan ni dece ni kuce, no je bezobrazno i drsko da se igra sa zdravljem pacijenata
i imam prava da besnim, jer opravdanja za pomenute konkretne dane nerada (4,5,8,9) apsolutno nema
nemoj da postajes doktot ako ti se to ne radi, i svima lepo
nisam o svim radnicima uopsteno ni pricala, to sto ti navodis na svoju vodenicu moj post to je tvoj problem, osetila si se uvrejdenom, i javila ti se potreba da pravdas prava "radnika" ne znam sto a mogla si lepo da pitas na sta mislim pa bih ti rekla...a ne da mi mudroseras tu o pravima neradnika
onaj ko radi 30 dana u mesecu 10 i vise sati dnevno taj neka uzme 10 dana slobodno, i treba
olosi koji ionako malo rade pa sad izigravaju domino efekat sa ovim smisljenim 10 dana su samo to - olosi
uostalom nisam ni duzna da objasnjavam na koga i na sta sam mislila....moze i bez toga...kao sto moze i bez mesanja sa strane i potpunog pogresnog iznosenja nekih umisljenih stvari, jel tako, pa tako je

moja licna stvar na koga i na sta sam besna....nastavi da mislis tako ko i do sad o meni i svima lepo, nisam duzna da objasnjavam privani zivot