Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad kad pivce pomenu Deda Mraza, ja kontam kako ruski Deda Mraz ima mladu zenu, jedno 50 godina mladju
kupjrygfcowsqd5bmerp_1418788560.jpg

Razmisljam kako dve udruzene palanacke prazne glave kombinuju u svojoj nemoci. U stvari tri.

Dve od tri pogadjam odmah....treca je diskutabilna. Ali dve sam siguran 100% koje su. :lol:

Nego, kolega...da te pitam jedno strucno pitanje: koliko lud moras biti ili koliko mora da te zabole za sve da kao osoba koja radi svega dva dana u nedelji dodjes u utorak na posao, uradis masovni apdejt svih podataka, zasseres sa tim neke stvari, i da si u sredu slobodan? Moja koleginica tako...natovarila nam brdo problema i bole je cisto....ona je slobodna sredom, radi samo utorkom i cetvrtkom....sß tim da je sutra praznik i da smo mi danas pisali krv zbog nje. :evil:

Dve od tri pogadjam odmah....treca je diskutabilna. Ali dve sam siguran 100% koje su. :lol:

Nego, kolega...da te pitam jedno strucno pitanje: koliko lud moras biti ili koliko mora da te zabole za sve da kao osoba koja radi svega dva dana u nedelji dodjes u utorak na posao, uradis masovni apdejt svih podataka, zasseres sa tim neke stvari, i da si u sredu slobodan? Moja koleginica tako...natovarila nam brdo problema i bole je cisto....ona je slobodna sredom, radi samo utorkom i cetvrtkom....sß tim da je sutra praznik i da smo mi danas pisali krv zbog nje. :evil:

Takvih "krtica" imas svuda, samo sto kod nas nema tih opcija da dolazi par dana.

Danas mi kolega objasnjava kako ga je eksterni saradnik nabrusio da to sto trazimo (by-the-book) ima da uspori rad. A sada imamo kamikaza rad - nista sigurnost.
Sutra cu da vidim koji cu stepen eskalacije da preduzmem, samo sto sam danas reagovao na prvu loptu, a do sutra cu biti pripremljen.

Mislim da bi se ti, kao covek od struke, koji radu u standardizovanom okruzenju, zgrozio.

- - - - - - - - - -

I da... Budala je kompletna. Takva bi trebala da bude kaznjena i da ima prvi zuti, ako ne i direktni crveni.

Takvih "krtica" imas svuda, samo sto kod nas nema tih opcija da dolazi par dana.

Danas mi kolega objasnjava kako ga je eksterni saradnik nabrusio da to sto trazimo (by-the-book) ima da uspori rad. A sada imamo kamikaza rad - nista sigurnost.
Sutra cu da vidim koji cu stepen eskalacije da preduzmem, samo sto sam danas reagovao na prvu loptu, a do sutra cu biti pripremljen.

Mislim da bi se ti, kao covek od struke, koji radu u standardizovanom okruzenju, zgrozio.

- - - - - - - - - -

I da... Budala je kompletna. Takva bi trebala da bude kaznjena i da ima prvi zuti, ako ne i direktni crveni.

E pa bas to sto dolazi na dva dana u nedelji je ono sto mene jebbe....nema je u ponedeljak, zato je druga tu....ta uradi nesto, sto ova koja dolazi u utorak nastavi da radi. Komunikacija ide izmedju njih dve jer se i privatno druze....mene cesto ne obaveste ni o osnovnim stvarima. U sredu ove druge opet nema, ova prva ne zna sta i kako i pocinje mene da smara.

Veruj mi da se ne bih zgrozio....ovo sto je ova zassrala je ova druga resila tako sto je nazvala klijenta, pocela da mu laska, pustila svoj pistavi glas na telefonu, trte mrte...sto je najgore lik sa druge strane je moj bivsi kolega...i sad slusam ja nju kako ona njemu prica neke bajke sta smo zassrali itd., a vidim da se njemu svidelo i da duzi razgovor sa njom, i pisem mu u isto vreme mejl i pitam ga da li uziva u telefon-seksu sa koleginicom Anom. :mrgreen: A on kao u fazonu "siso jedna....kako izgleda ona?". Rekoh: "usla je u godine, ali ima o.k. sisu" :lol:

Koje bre standardizovano okruzenje? Zvanicno da, nezvanicno brdo stvari se obavlja na krajnje amaterskom nivou....Ana ce u ponedeljak doci da radi, iako ima godisnji do 11.01.2016....nije stigla danas da popravi programe koje su zajjebale ona i koleginica koja je tu dva dana u nedelji. Goni ih u p*zdu materinu....meni razne kolege govore kako mi se dive da izdrzavam sa tim curkama. :dash:

Poslednja izmena:
E pa bas to sto dolazi na dva dana u nedelji je ono sto mene jebbe....nema je u ponedeljak, zato je druga tu....ta uradi nesto, sto ova koja dolazi u utorak nastavi da radi. Komunikacija ide izmedju njih dve jer se i privatno druze....mene cesto ne obaveste ni o osnovnim stvarima. U sredu ove druge opet nema, ova prva ne zna sta i kako i pocinje mene da smara.

Veruj mi da se ne bih zgrozio....ovo sto je ova zassrala je ova druga resila tako sto je nazvala klijenta, pocela da mu Laska, pustila svoj pistljivi glas na telefonu, trte mrte...sto je najgore lik sa druge strane je moj bivsi kolega...i sad slusam ja nju kako ona njemu prica neke bajke sta smo zassrali itd., a vidim da se njemu svidelo i da duzi razgovor sa njom, i pisem mu u isto vreme mejl i pitam ga da li uziva u telefon-seksu sa koleginicom Anom. :mrgreen: A on kao u fazonu "siso jedna....kako izgleda ona?". Rekoh: "usla je u godine, ali ima o.k. sisu" :lol:

Koje bre standardizovano okruzenje? Zvanicno da, nezvanicno brdo stvari se obavlja na krajnje amaterskom nivou....Ana ce u ponedeljak doci da radi, iako ima godisnji do 11.01.2016....nije stigla danas da popravi programe koje su zajjebale ona i koleginica koja je tu dva dana u nedelji. Goni ih u p*zdu materinu....meni razne kolege govore kako mi se dive da izdrzavam sa tim curkama. :dash:

Proceduralno ih obavezi da na kraju dana daju izvestaj o svom radu. Mora da prostoji podela posla, u ovom slucaju istog, nazalost. I obavezno se postavi da uredjenjem procesa smanjujes nivo reputacionong i finansijskog rizika na prihvaljiv nivo.

Znas kako su mi kolege iz Fr. rekle: u jednoj juznoevropskoj zemlji su kolege, videla-zaba-da-se-konj-potkiva... trazili dvadesetcetvorosatnu dostupnost servisa, no matter what. Ovi su im rekli OK, ali to kosta... Kada su im predocili koliko to kosta, vise im to nije palo na pametm da zucnu.

Ja da sam rukovodilac i da doticna uradi, napravi takav incident - pa zapamtili bi joj to do treceg kolena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back