Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trenutno gledam ovo i ne verujem šta piše :hahaha:

10348367_811310755577109_1768630605966922149_n.jpg

...definitivno nisu normalni, ja ne znam jedino za neki lek da mi treba pa da i kupim, ali bi dobro podtkovala cipele da nadjem jeftinije.....to je bolesna cena...

Цену си видела у неком биошпајзу. Иди на пијацу и наћи ћеш много јефтиније.

- - - - - - - - - -

Ovde su orasi skoro 10 evra, a bademi su uvek bili duplo skuplji.

Овде су ораси 800 динара кило. Индијски су рецимо 1400.

...da kao neka zdrava hrana kod mene u kraju.....inace su skupi jer su jedini tu...ali ovo je i za njih previse....

....ma naravno da idem uvek kad mi nesto treba dalje, sem tako kad malenoj kupim 50g zele ili gumenih bombona koje ona ni ne pojede sve....

...da li je realno da je kilogram badema 2.500 dinara....videh to slucajno danas kad sam Cupavici kupovala neki slatkis....znaci nisu normalni...
Ovde su 800 dindži ovogodišnji oraJi, a badem je taman upola jeftiniji od toga što navodiš, oko 1.200 dinara.
Govorim o pijačnim cenama.
Da dodam za javnost, orahe, lešnike, a i kestenenje imamo na salašu u količinama, a bademi su posađeni jesenas... pa za jedno 5-6 godina eto mene...:zaljubljena:
:hahaha:

Ovde su 800 dindži ovogodišnji oraJi, a badem je taman upola jeftiniji od toga što navodiš, oko 1.200 dinara.
Govorim o pijačnim cenama.
Da dodam za javnost, orahe, lešnike, a i kestenenje imamo na salašu u količinama, a bademi su posađeni jesenas... pa za jedno 5-6 godina eto mene...:zaljubljena:
:hahaha:

kod nas je badem na pijaci 20e kg, a bio je 9-10e prije 2 godine

O bozicnom miru (bar za katolicki Bozic) na forumu…pice banovi samo tako.

O tome koliko cu uverljiv biti u ulozi Deda Mraza. Stariji sin je sad u godinama gde bi mogao vec da me provali (bebica nema pojma o nicemu, normalno, a cerka je vec velika i pomaze nam da starijem sinu ne srusimo iluziju).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back