DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
to ti je još jedna od onih služaba (službi) gde vlada nekakva pripadnost, izdvajanje od "ostatka" raje po nečemu...znaš ono...uniformisani obično pate od toga...ja ne osećam takvu pripadnost...štaviše...al eto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Joj bre Frejo...
A ja sam kao klinka želela da budem stjuardesa, sad si ubila magiju.![]()
...kako godine promicu tako se telo zamara, destinacije obidjes, ljude upoznas i onda...pozelis stabilnost...ja letim preko godinu dana...i ne bih iskreno sada zelela da prestanem, idealno jos godinu bih volela da izdrzim...znas, treba se vratiti u mode tu si di si a mene raduje, dobila sam Johanesburg, Amsterdam, Dablin oko katolickog Bozica...ima tu mnogo toga lepog, sve zavisi od posade, broj jedan, i putnika, broj dva...mi smo nocas ubile indijski let, koji vazi za najtezi, Indijka, Malezijka, Indijac, Marokanka i ja...to je bogatstvo iako ti se pre leta cini, lele, otju da spavam ko i sav normalan svet, sta se potucam vise...ali onda prodje pa onako...iskreno bih volela da si ostvarila zelju, mislim da bi ti lezao posao, nisi sujetna, nisi nadrndana, volis veselo i promene...u sustini je ideja stjuardesa takva, siroko osmehnute i zivahne...nevolja je sto se tim poslom bave ljudi koji i nisu bas za njega...

Ma jasno, svaki posao ima dobre i loše strane. Ja sam bila glupa zaljubljena ćurka pa samo zbog toga nisam ni pokušala, a vuklo me je pola života....ma nisam...to je sjajan posao, samo je vremenski ogranican i ono "kad sam bio mlad"...kako godine promicu tako se telo zamara, destinacije obidjes, ljude upoznas i onda...pozelis stabilnost...ja letim preko godinu dana...i ne bih iskreno sada zelela da prestanem, idealno jos godinu bih volela da izdrzim...znas, treba se vratiti u mode tu si di si a mene raduje, dobila sam Johanesburg, Amsterdam, Dablin oko katolickog Bozica...ima tu mnogo toga lepog, sve zavisi od posade, broj jedan, i putnika, broj dva...mi smo nocas ubile indijski let, koji vazi za najtezi, Indijka, Malezijka, Indijac, Marokanka i ja...to je bogatstvo iako ti se pre leta cini, lele, otju da spavam ko i sav normalan svet, sta se potucam vise...ali onda prodje pa onako...iskreno bih volela da si ostvarila zelju, mislim da bi ti lezao posao, nisi sujetna, nisi nadrndana, volis veselo i promene...u sustini je ideja stjuardesa takva, siroko osmehnute i zivahne...nevolja je sto se tim poslom bave ljudi koji i nisu bas za njega...

i kako mi je malo potrebno da budem dobro raspolozena 

da li opet solo u fićka ili ne, jednostavno da se rasplinjujem na gajbi...?
možda!![]()

Razmisljam o tome kako mi bujaju ove biljke kao blesave. A ja obicno sve biljke ubijem![]()

podzemne vode, harperi...
- - - - - - - - - -
razmisljam gde da smugnem, danima sam unutra, i kad se izadje iz kuce opet je unutra negde jer je hladno
ocu napolje napolje ali ladno za neko duze blejanje
mrzim zimu

Mozes sutra samnom da nahranimo zivotinje, ali opet ces da se smrznes![]()

e rado bih, taman da vidim zivuljkice i prodivanim sa njima....ali necu hladno je
danas kolega hteo na adu da idemo, reko pali bre, javi mi se u prolece kad te spici inspiracija, sad moze samo negde toplo, pa sam mu ubila nadahnuce i nabila ga u zatvoren prostor sa radijatorom![]()

Како бре хладно, сасвим пријатно време, супер за шетњу.
Meni je samo bitno da ne duva vetar. Cak moze i da pada kisa/sneg, ali vetar ne podnosim.