gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
Ko je ubio JFK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad razmisljam da stavim tacku na sve.
Kad se krene sa ucenjivanjem, o cemu pricati vise..
Sad razmisljam da stavim tacku na sve.
Kad se krene sa ucenjivanjem, o cemu pricati vise..
Па рецимо о томе којим калибром уписујеш "тачку" из прве реченице.
Лепа реч и гвоздена врата отвара.
905mm?
Pa ako iza njene lepe reci ne stoje iskrene zelje i casne namere, lepa rec je slicna upakovanom đubretu.
Večita dilema da li su reči dovoljne, ili je neophodno i delo koje potvrđuje "iskrene želje i časne namere".

znam fox, ali tamo se sjano zabavljaju, krenu sa serijom pa ili promene termin ili je nenajavljeno prekinu
ako neko zna koja je sezona bouns mislim stvarno. bude nesto novije pa onda opice starije epizode. paranoja
Legit, ti li si?
...
Koliko su ljudi stoka I gomna I da li je to uvek bilo tako, il sam ja progledala, il sta je vec, I kad cu I da li cu moci to da prihvatim.

Koliko su ljudi stoka I gomna I da li je to uvek bilo tako, il sam ja progledala, il sta je vec, I kad cu I da li cu moci to da prihvatim.
905mm?
Pa ako iza njene lepe reci ne stoje iskrene zelje i casne namere, lepa rec je slicna upakovanom đubretu.

Извињавам се поштована дамо што сам Вам се обратио, али Вас са тим калибром и они момци из ИСИСа би најлепше замолили за допуштење
да пређу преко Ваше сенке пошто Ви не уписујете тачку већ дезинтегришете.
"Pa ako iza njene lepe reci ne stoje iskrene zelje i casne namere" `ебала је чворка.
Нашла да уцењује форумашицу са Крсте и љубитељку 905-ице, Боже свашта ли расте у башти овоземаљској.