Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj bre Frejo...:sad2:
A ja sam kao klinka želela da budem stjuardesa, sad si ubila magiju. :(

...ma nisam...to je sjajan posao, samo je vremenski ogranican i ono "kad sam bio mlad":lol:...kako godine promicu tako se telo zamara, destinacije obidjes, ljude upoznas i onda...pozelis stabilnost...ja letim preko godinu dana...i ne bih iskreno sada zelela da prestanem, idealno jos godinu bih volela da izdrzim...znas, treba se vratiti u mode tu si di si a mene raduje, dobila sam Johanesburg, Amsterdam, Dablin oko katolickog Bozica...ima tu mnogo toga lepog, sve zavisi od posade, broj jedan, i putnika, broj dva...mi smo nocas ubile indijski let, koji vazi za najtezi, Indijka, Malezijka, Indijac, Marokanka i ja...to je bogatstvo iako ti se pre leta cini, lele, otju da spavam ko i sav normalan svet, sta se potucam vise...ali onda prodje pa onako...iskreno bih volela da si ostvarila zelju, mislim da bi ti lezao posao, nisi sujetna, nisi nadrndana, volis veselo i promene...u sustini je ideja stjuardesa takva, siroko osmehnute i zivahne...nevolja je sto se tim poslom bave ljudi koji i nisu bas za njega...

...ma nisam...to je sjajan posao, samo je vremenski ogranican i ono "kad sam bio mlad":lol:...kako godine promicu tako se telo zamara, destinacije obidjes, ljude upoznas i onda...pozelis stabilnost...ja letim preko godinu dana...i ne bih iskreno sada zelela da prestanem, idealno jos godinu bih volela da izdrzim...znas, treba se vratiti u mode tu si di si a mene raduje, dobila sam Johanesburg, Amsterdam, Dablin oko katolickog Bozica...ima tu mnogo toga lepog, sve zavisi od posade, broj jedan, i putnika, broj dva...mi smo nocas ubile indijski let, koji vazi za najtezi, Indijka, Malezijka, Indijac, Marokanka i ja...to je bogatstvo iako ti se pre leta cini, lele, otju da spavam ko i sav normalan svet, sta se potucam vise...ali onda prodje pa onako...iskreno bih volela da si ostvarila zelju, mislim da bi ti lezao posao, nisi sujetna, nisi nadrndana, volis veselo i promene...u sustini je ideja stjuardesa takva, siroko osmehnute i zivahne...nevolja je sto se tim poslom bave ljudi koji i nisu bas za njega...
Ma jasno, svaki posao ima dobre i loše strane. Ja sam bila glupa zaljubljena ćurka pa samo zbog toga nisam ni pokušala, a vuklo me je pola života.
Umesto toga radila sam 3 godine u turističkoj agenciji i vodila školske ekskurzije po zemlji, a čekala sam da me unaprede u internacionalnog vodiča. I na kraju se umorila da radim za kikiriki, dobila jako dobru ponudu za posao, tri puta veću platu, ali kao kancelarijski miš i eto...prođe život u 4 zida.
Onda sam opet ozbiljno razmišljala o tome u kasnim dvadestim, bilo je ili stjuardesa ili Indija i hare krišna, UNICEF, tako neka fora. Volim da putujem i da pomažem ljudima, to je suština. Nije za mene da sedim zatvorena po ceo dan, ali tu sam se opet zaljubila i sve je propalo.
Sad mi je tek sinulo da sam ja zapravo jedna jako zaljubljiva ženska...:think:
:lol:

U svakom slučaju, ne daj se Freja, normalno je da imamo uspone i padove u energiji, važno je da više ima uspona, onda ima smisla. Kad osetiš da si češće u podrumu, vreme je za promene...

Mozes sutra samnom da nahranimo zivotinje, ali opet ces da se smrznes :zzima:

e rado bih, taman da vidim zivuljkice i prodivanim sa njima....ali necu hladno je :zima:
danas kolega hteo na adu da idemo, reko pali bre, javi mi se u prolece kad te spici inspiracija, sad moze samo negde toplo, pa sam mu ubila nadahnuce i nabila ga u zatvoren prostor sa radijatorom :lol:

e rado bih, taman da vidim zivuljkice i prodivanim sa njima....ali necu hladno je :zima:
danas kolega hteo na adu da idemo, reko pali bre, javi mi se u prolece kad te spici inspiracija, sad moze samo negde toplo, pa sam mu ubila nadahnuce i nabila ga u zatvoren prostor sa radijatorom :lol:

Drugarica i ja picimo po Adi i kada je hladno :lol:

Pozdravicu zivotinje u tvoje ime :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back