Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne razmišljam trenutno
- - - - - - - - - -
može lock

Danas sam skuvala pasulj i setim se kako cesto kad neko to ima za rucak kazu " Danas suljpa" . Zasto, jel pasulj nesto sramotno pa kao lepse je ako malo izvrnemo rec?
A neki dan bila kod jetrve , nudi mi da rucam i nekoliko puta govori " skuvala corbicu, lepa corbica...". A nesto se mislim odavno i nisam cula da neko kuva corbu, uvek je to " corbica"
Prolazim pored radnje, u izlogu pise " zenske gacice", skoro vise niko ne kaze gace, opet neka sramotna rec, odmah se tepa, tako valjda lepse zvuci
Eto, lupam glavu zasto je to tako?
..jedino sto pasulj zovem suljpa.Danas sam skuvala pasulj i setim se kako cesto kad neko to ima za rucak kazu " Danas suljpa" . Zasto, jel pasulj nesto sramotno pa kao lepse je ako malo izvrnemo rec?
A neki dan bila kod jetrve , nudi mi da rucam i nekoliko puta govori " skuvala corbicu, lepa corbica...". A nesto se mislim odavno i nisam cula da neko kuva corbu, uvek je to " corbica"
Prolazim pored radnje, u izlogu pise " zenske gacice", skoro vise niko ne kaze gace, opet neka sramotna rec, odmah se tepa, tako valjda lepse zvuci
Кажи рођендан јбт, ******* рођус да те јебо.
Evo ja kazem gace, pasulj I corba. I bas ti hvala sto me podseti, danas cu pasulj da skuvam.Danas sam skuvala pasulj i setim se kako cesto kad neko to ima za rucak kazu " Danas suljpa" . Zasto, jel pasulj nesto sramotno pa kao lepse je ako malo izvrnemo rec?
Шта има Камаеле. Опет неки психички ломови?

Бистро запажање.
Мене нервира када за дупе кажу гуза. Вечите бебе или шта је са тим женама?
Или чувени рођус....Кажи рођендан јбт, ******* рођус да те јебо.
- - - - - - - - - -
Још нисам кажњена.
Како јбт...![]()
Danas sam skuvala pasulj i setim se kako cesto kad neko to ima za rucak kazu " Danas suljpa" . Zasto, jel pasulj nesto sramotno pa kao lepse je ako malo izvrnemo rec?
Ja kazem gace, pasulj, corba...Бистро запажање.
Мене нервира када за дупе кажу гуза. Вечите бебе или шта је са тим женама?
Или чувени рођус....Кажи рођендан јбт, ******* рођус да те јебо.
Jaoj, da. Grozno. Inace te "buci-buci" fraze me iritiraju.Isto...
Ne volim deminutive...a tek sto ne volim kada ih muskarac koristi "da popijemo koka-kolicu, idemo na zurkicu, obucemo jaknicu, popijemo picence..'..ma idi bre.
Ja kazem gace, pasulj, corba...
Ali kazem guza. Ne znam ni ja zasto.
Jaoj, da. Grozno. Inace te "buci-buci" fraze me iritiraju.
Moja tetka svog sina zove "moj mali meda"A mali meda
18 god., 2 m visok, moze sve zajedno u zubima da nas nosi.
Inace mi je odvratno kada se roditelji prema deci ponasaju kao da su deca retardirana pa ih tretiraju kao mladje nego sto jesu. Ima 10 god.- vodi ga za ruku, ima 24 god. zove je da je pita da li je jela,...Idi bre!
))))))mene tata nazove i pita jesam li shta jeo))))))