Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Razmišljam kako ću preživeti još jednu zimu. Svake godine mi je sve teže. Ubija me mrak i hladnoća. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Razmišljam kako ću preživeti još jednu zimu. Svake godine mi je sve teže. Ubija me mrak i hladnoća.![]()
Počnem da venem već u oktobru, a najgore mi krajem decembra. Kad počne da se produžuje dan, znam da je spas blizu...
). Ni za jednu od prve dvije pomenute slicnost nije jako velika, tako da je velika mogucnost greske. Ali me je to dovoljno iznenadilo, da sam ipak odlucila da pomenem.
:
Razmišljam kako ću preživeti još jednu zimu. Svake godine mi je sve teže. Ubija me mrak i hladnoća.![]()
Zimu prezivim ko medved. Izlazim samo za ono sto moram, tipa posao I prodavnica, jedan dan kad je sneg izadjem I prosetam I to mi je dovoljno. Ostalo vreme vegetiram.Razmišljam kako ću preživeti još jednu zimu. Svake godine mi je sve teže. Ubija me mrak i hladnoća.![]()

I meni jako nedostaje sunce.Počnem da venem već u oktobru, a najgore mi krajem decembra. Kad počne da se produžuje dan, znam da je spas blizu...

I meni jako nedostaje sunce.Počnem da venem već u oktobru, a najgore mi krajem decembra. Kad počne da se produžuje dan, znam da je spas blizu...

Ne znam samo ko će da radi umesto mene dok ja šetam tri puta dnevno po kiši i po snegu.jao kukumavke jedne,pa divni su nam dani,sta vam je,kao proloce je napolju
a kad padne kisa,kupite gumene cizmice i neko kucence,ima da uzivate i u kisi i u snegu svaki dan po tri puta najmanje

I tako ću skroz do proleća.pih...samo kukas![]()