Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto svratih na Biblioteku, pa naletih na Krasuljkovu pricu o svadji Picassovih zena, pa pogledah kako su izgledale. I sad razmisljam o tome koliko su razlicite dvije fotografije jedne od njih, Marie Therese Walter:

original_0_d712f_8dd90427_xxxl.jpg

183231-eca36-73011385-m750x740-udab22.jpg

Prva me pomalo podsjetila na moju Dragu, a druga na Tijanu djevojacki G. Zapravo, cak kao neka kombinacija dvije Tijane koje znam, G. i T. (crte lica i frizura :p ). Ni za jednu od prve dvije pomenute slicnost nije jako velika, tako da je velika mogucnost greske. Ali me je to dovoljno iznenadilo, da sam ipak odlucila da pomenem.

Poslednja izmena:
O cudnom dogadjaju od maloprije. Naletih na ovaj tekst http://www.index.hr/black/clanak/preminula-maureen-ohara-zvijezda-kultnog-cuda-u-34-ulici/851447.aspx i sjetih se da se Maureen svidjala Subiju. On je obicno izdvajao ovu fotku :p :

AYJTD00Z.jpg

I tako dok sam citala u Wikipediji o Cudu u 34. ulici odjednom se na ulici ispred zacuje izuzetno glasna muzika, sve zveci u 4 ujutro - Thompson, Samo je ljubav tajna dvaju svjetova.

(Zbog raznoraznih valjda tehnickih problema prilikom slanja ovog posta trebalo mi je vise od pola sata da ga posaljem.)

Poslednja izmena:
Razmišljam kako ću preživeti još jednu zimu. Svake godine mi je sve teže. Ubija me mrak i hladnoća. :sad2:

I meni jako nedostaje sunce. :( Počnem da venem već u oktobru, a najgore mi krajem decembra. Kad počne da se produžuje dan, znam da je spas blizu...

jao kukumavke jedne,pa divni su nam dani,sta vam je,kao proloce je napolju:zaljubljena:
a kad padne kisa,kupite gumene cizmice i neko kucence,ima da uzivate i u kisi i u snegu svaki dan po tri puta najmanje

jao kukumavke jedne,pa divni su nam dani,sta vam je,kao proloce je napolju:zaljubljena:
a kad padne kisa,kupite gumene cizmice i neko kucence,ima da uzivate i u kisi i u snegu svaki dan po tri puta najmanje
Ne znam samo ko će da radi umesto mene dok ja šetam tri puta dnevno po kiši i po snegu.
Stvarno je za poželeti izaći napolje na hladnoću natrutan kao beli medved, prosto ne bih mogla odoleti.
Kad mi tako predočiš, dođe mi milo i drago da krećem na posao po mraku i vraćam se po mraku i sunca ne vidim do proleća. Prosto ne znam šta pre da odaberem. :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back