Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Као ваки мрзитељ зиме да речем смета ми кратка обданица, хладноћа и недостатак сунца на кожи.
То што су се мачке убундале и претвориле у куглице сала, а ни џукци нису нешто другачији, па су згодни за мажење и гњечење не чини на ствар.
Све чешће деци дам мрвице хлеба да нахране враБце, некада и гугутке мада су оне дивљакуше а и неједнако се држе, неких зима остану овде, неких одмагле ко зна где.

O poduzecu s bijelim autobusima koje se nalazi meni preko puta. Na svaki moj izlazak salju najmanje jedan autobus, tako da izgleda imaju direktnu sliku od mene kuci ili ih netko obavjestava. Medjutim, nikako da shvatim zasto ponavljaju poruke - redovno me cekaju prazni autobusi, autobusi u kojima osim sofera nema nikog.

To je vec postojslo na kozi ispod onog samog ispupcenja na kozi od tumora. Mislila sam da je to od udarca, udarila dam se par puta bas tu, ali izgleda da nije od toga. Da jeste od udarca do sad bi pocelo da menja boju, a ovo je i dalje crveno :( e toga me je jako strah, to nije dobro :(

Да сутра позовеш тог лекара телефоном да га питаш?

r-LANA-PARILLA-large570.jpg

(Lana Parilla, glumica s avatara Regine Mills)

Иди да будеш мирна. Јешћеш се код куће а одговора немаш.

...bila sam jutros na previjanju i to je video i rekao ono sto sam napisala, ni on ne moze da zna dok ne bude hp nalaz ili eventualno da se pojaca crvenilo pa da nekako
reaguje, sad samo treba da pratim, a ja sizim pa svaki cas pipam jel vruce, pa se pokrijem, pa se opet otkrijem pa gledam i tako celi dan...plakala sam jedno 33x uznaci
uzas...mene ce ovo unistiti...i sve znam da ne treba tako, ali je to od mene jace....dete ne mogu da opterecujem previse jer je trudna...i zao mi, al nekad ne mogu ni da
se savladam....pa samu sebe hocu da pojedem zivu....eto bas bzvz situacija :dash::sad2:

Jakuze u strahu od atentata ispred svog sredista u Japanu napisali su da ove godine nece tradicionalno davati poklone za Noc Vestica,mole ljude da prime njihovo izvinjenje zbog toga a tradicija ce se nastaviti sledece godine itd.

Kao da citam roman Terija Praceta gde na Disksvetu u Ank-Morporku postoji Lopovski esnaf kome se svakog meseca da odredjena suma novca a oni odrzavaju red u dogovoru sa Vetinarijem.

- - - - - - - - - -

Jakuze u strahu od atentata ispred svog sredista u Japanu napisali su da ove godine nece tradicionalno davati poklone za Noc Vestica,mole ljude da prime njihovo izvinjenje zbog toga a tradicija ce se nastaviti sledece godine itd.

Kao da citam roman Terija Praceta gde na Disksvetu u Ank-Morporku postoji Lopovski esnaf kome se svakog meseca da odredjena suma novca a oni odrzavaju red u dogovoru sa Lordom Havelokom Vetinarijem,Patricijem Ank-Morporka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back