Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...vrlo moguce, nocas smo isli da kupimo moju kremu ali nema poboljsanja...lice je celo u velikim, crvenim, suvim pecatima koji peckaju i zatezu a kada stavim kremu hocu da vristim od bolova...

...kada vratim film, jela sam puno onaj med sa orascicima, jela sam morske plodove, tako da ima prostora za neku mini alergiju, bila sam na odmoru u kiseonikom snabdevenoj Nemackoj i gotovo sam sve vreme provodila na otvorenom, na sta nisam navikla, promenila sam kremu dva puta u dve nedelje, vratila sam se ovde sa klimatizovanim prostorijama i bez vazduha a neki vetar se podigao pa je verovatno puno peska u vazduhu...primetila sam, zapravo je primetio on za vreme vecere na otvorenom, kaze izbija ti nesto po licu veliko...natrpala sam puder preko toga da se upristojim...a puder sigurno ne pomaze, kada sam skinula kuci sminku to je licilo na crvenu pecurku...i sinoc kako sam izasla ponovo isto, nisam mogla do mola da izdrzim da uzmem kremu koju sam onako namazala na sred ulice na neumiveno lice...e sada, budi pametan...

ma ne verujem bre da si alergicna na svez vazduh :lol:
a sto se tice menjanja krema,obozavam kad na more dodje kuma sa paketicima reklamnih kremica iz apoteka,svaki dan drugu kremu mackamo.meni izgleda sve prijaju

...razmisljam o tome kako cu da se zaljubim...a bas zaljubim...i sta onda...imam sve simptome, smejem kao blesava, kada se ne smejem smejuljim se, kada ga cujem postanem sladunjav, toplacak puding od maline...da ti se smuci...hebem ti Beogradjane, gde na vas da nabasam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back