Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim se kako sam bre tako vidovita.sanjam pre neku noc kako mi komsija izvozi kola u rikverc sa nekog parkinga,a juce ujutru mi zaista izvozi kola iz garaze,vozi ih kod majstora,muzu oduzeta dozvola i kola pocnu da se dime,pade motor,lamela otisla,piccke materine

Поставим питање два минута после њиховог поста, зелено дугме показује да су још ту. Закључак је да избегавају одговор.

Na ovaj forum moze da se udje samo sa jaceg telefona u sta sam se i sama uverila.
Nemoguce je sa kompa i fona ostati logovan-ako ne pises u kontinuitetu kad probas da odgovoris izlogovan si,trazi logovanje.
Bila sam u situaciji da mogu samo da citam napisano na strani gde sam uspela da udjem i nije bilo sanse da vidim pise li neko nesto nakon mene a kamoli odgovaram.
Uzmi u obzir da si nekome moguce na bloku.
Meni trenutno kad napisem odgovor i hocu da posaljem pojavi se beo ekran.
Vratim,probam opet,beo ekran opet i vrati na temu.
Jebbeno me prodje potreba da se cimam i odgovaram pisuci opet kad ne znam da li ce poslati-isspizdim.
Mogucnosti i opcije su velike kada je u pitanju to zasto neko ne odgovara na necije postove.

О томе како ми форум утиче на здравствено стање. Прочитам нешто и осетим вртоглавицу (на ионако низак притисак). :confused:

п.с. ово није одговор на горњи пост, послат је у исто време

...a sto je pa bitno da se odgovara na post, nije ovo domaci zadatak...valjda...

...sedim za stolom, pisem i nesto mi cudno...pa cudno...razmisljam celo jutro, ma izmedju ovih zgrada nije bilo kuca, bilo je prazno...uzmem sliku, proverim, stvarno nije bilo kuca...za mesec dana i manje nazidali temelj i cetiri sprata, e zemljo Srbijo...moju zgradu su renovirali pet godina od toga tri sa skelama oko dve strane...

...razmisljam i zasto sam dobila alergiju po licu, crveno, podnadulo se, zateze...sva sam u pecatima...

o tome kako je srbin srbinu najveći neprijatelj
sve dok budemo štitili druge a sebe stavljali podređeni položaj naspram ostalih,
nema tu 'leba, nema radosti, nema države i srpstva

al' dobro, kad se neki osveste, biće kasno....ukoliko već nije

Srbin Srbinu ne.
Ali lazni Srbi su nesto drugo. To i jest osnovni problem asimilacije.
(Ovo nije na licnu adresu, ne znam tko je iza nicka. Ali ne odoljeh da ne odgovorim zbog popularnosti te propagande.)

Razmisljam kud ode ovaj svet kad mi je ponudjen posao prevodioca hrvatskog.

- - - - - - - - - -

...a sto je pa bitno da se odgovara na post, nije ovo domaci zadatak...valjda...

...sedim za stolom, pisem i nesto mi cudno...pa cudno...razmisljam celo jutro, ma izmedju ovih zgrada nije bilo kuca, bilo je prazno...uzmem sliku, proverim, stvarno nije bilo kuca...za mesec dana i manje nazidali temelj i cetiri sprata, e zemljo Srbijo...moju zgradu su renovirali pet godina od toga tri sa skelama oko dve strane...

...razmisljam i zasto sam dobila alergiju po licu, crveno, podnadulo se, zateze...sva sam u pecatima...
Ti kuda sve letis I koliko ljudi sretnes treba da si srecna sto je samo alergija.

...zapravo je od kreme za lice...sinoc sam isla na veceru u neki riblji restoran pa sam pomislila mozda je od hrane ali ja sve riblje jako dobro podnosim, otkud to...namazem kremu i hocu da vristim od bolova...i tacno promenila sam kremu za lice, kupila neku za bore kao, ocigledno prejaku, juce sam isla na sunce koje slabo podnosim, uvece sam imala sminku, iziritirala sam kozu i eto ga...sada moram da idem do apoteke da uzmem kremu koju inace koristim, samo bacam kreme, cudo jedno...nista ne trpim a bojim se isfaltacu se do 40-e ako ne predjem na neki antirid:(

...zapravo je od kreme za lice...sinoc sam isla na veceru u neki riblji restoran pa sam pomislila mozda je od hrane ali ja sve riblje jako dobro podnosim, otkud to...namazem kremu i hocu da vristim od bolova...i tacno promenila sam kremu za lice, kupila neku za bore kao, ocigledno prejaku, juce sam isla na sunce koje slabo podnosim, uvece sam imala sminku, iziritirala sam kozu i eto ga...sada moram da idem do apoteke da uzmem kremu koju inace koristim, samo bacam kreme, cudo jedno...nista ne trpim a bojim se isfaltacu se do 40-e ako ne predjem na neki antirid:(

pogledaj,verovatno u kremi ima retinol.i meni smeta,a on ti je za zrelu kozu.dzaba meni sto sam zrela,kad me stipa :lol:

O tom da li Markus poznaje Meljnicenka...

and_thumb.jpg

... i o tom da li Meljnicenkova zena poznaje Jennifer Lopez.

tumblr_ntwy4kal2a1tmguzbo1_1280.jpg

jennifer-lopez-01-320.jpg

Pa cak i o tom sto je za vrijeme pisanja ovog posta neka macka pod prozorom pocela izuzetno glasno da se glasa, upravo da zavija.

pogledaj,verovatno u kremi ima retinol.i meni smeta,a on ti je za zrelu kozu.dzaba meni sto sam zrela,kad me stipa :lol:

...vrlo moguce, nocas smo isli da kupimo moju kremu ali nema poboljsanja...lice je celo u velikim, crvenim, suvim pecatima koji peckaju i zatezu a kada stavim kremu hocu da vristim od bolova...

...kada vratim film, jela sam puno onaj med sa orascicima, jela sam morske plodove, tako da ima prostora za neku mini alergiju, bila sam na odmoru u kiseonikom snabdevenoj Nemackoj i gotovo sam sve vreme provodila na otvorenom, na sta nisam navikla, promenila sam kremu dva puta u dve nedelje, vratila sam se ovde sa klimatizovanim prostorijama i bez vazduha a neki vetar se podigao pa je verovatno puno peska u vazduhu...primetila sam, zapravo je primetio on za vreme vecere na otvorenom, kaze izbija ti nesto po licu veliko...natrpala sam puder preko toga da se upristojim...a puder sigurno ne pomaze, kada sam skinula kuci sminku to je licilo na crvenu pecurku...i sinoc kako sam izasla ponovo isto, nisam mogla do mola da izdrzim da uzmem kremu koju sam onako namazala na sred ulice na neumiveno lice...e sada, budi pametan...

...znam mako, tako bi trebalo ali pomoglo bi mi makar da znam od cega je...a imam neki osecaj da se telo naviklo na smanjen kiseonik i da sam se dopingovala kiseonikom na otvorenom a da je dovoljno dugo trajalo i sada je poludelo...a pored toga sto moram da radim sutra, idem pod sminkom u suv vazduh kabine a onda na sunce...to je nevolja...da mogu da sedim kuci bilo bi drugacije...mozda bih otisla i do dermatologa da mi kaze nesto ali...nema...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back