електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ja 100 puta ostanem ulogovana, a nisam za kompom.
Не бих рекла да је то случај. Биће да је некоме непријатно да призна неке ствари.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja 100 puta ostanem ulogovana, a nisam za kompom.
Не бих рекла да је то случај. Биће да је некоме непријатно да призна неке ствари.
Поставим питање два минута после њиховог поста, зелено дугме показује да су још ту. Закључак је да избегавају одговор.
o tome kako je srbin srbinu najveći neprijatelj
sve dok budemo štitili druge a sebe stavljali podređeni položaj naspram ostalih,
nema tu 'leba, nema radosti, nema države i srpstva
al' dobro, kad se neki osveste, biće kasno....ukoliko već nije
Srbin Srbinu ne.
Ali lazni Srbi su nesto drugo. To i jest osnovni problem asimilacije.
(Ovo nije na licnu adresu, ne znam tko je iza nicka. Ali ne odoljeh da ne odgovorim zbog popularnosti te propagande.)
Ti kuda sve letis I koliko ljudi sretnes treba da si srecna sto je samo alergija....a sto je pa bitno da se odgovara na post, nije ovo domaci zadatak...valjda...
...sedim za stolom, pisem i nesto mi cudno...pa cudno...razmisljam celo jutro, ma izmedju ovih zgrada nije bilo kuca, bilo je prazno...uzmem sliku, proverim, stvarno nije bilo kuca...za mesec dana i manje nazidali temelj i cetiri sprata, e zemljo Srbijo...moju zgradu su renovirali pet godina od toga tri sa skelama oko dve strane...
...razmisljam i zasto sam dobila alergiju po licu, crveno, podnadulo se, zateze...sva sam u pecatima...
...zapravo je od kreme za lice...sinoc sam isla na veceru u neki riblji restoran pa sam pomislila mozda je od hrane ali ja sve riblje jako dobro podnosim, otkud to...namazem kremu i hocu da vristim od bolova...i tacno promenila sam kremu za lice, kupila neku za bore kao, ocigledno prejaku, juce sam isla na sunce koje slabo podnosim, uvece sam imala sminku, iziritirala sam kozu i eto ga...sada moram da idem do apoteke da uzmem kremu koju inace koristim, samo bacam kreme, cudo jedno...nista ne trpim a bojim se isfaltacu se do 40-e ako ne predjem na neki antirid![]()
- - - - - - - - - -
pogledaj,verovatno u kremi ima retinol.i meni smeta,a on ti je za zrelu kozu.dzaba meni sto sam zrela,kad me stipa![]()