- Poruka
- 50.279
Моја ћерка има баш такве жуте, фирма ЗЕН (домаћа), купљене у Боледу. Има их и у БН Босу.
Носи их већ четврту сезону, уопште не пропуштају.
Videla sam, idem u BN Bos definitivno. Snimila sam i jedne Safranove, pa cu da vidim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Моја ћерка има баш такве жуте, фирма ЗЕН (домаћа), купљене у Боледу. Има их и у БН Босу.
Носи их већ четврту сезону, уопште не пропуштају.
У хладњачи радиш?
o tome kako ce ovo biti prvi Sajam knjiga posle iks godina , na koji, izgleda, necu otici. i smorila sam se i bas me briga sto je glupo i ima precih stvari i vanrednih troskova i sve i deca negde gladuju i kako je azilantima sad hladno, a ja pi.zdim zbog jednog Sajma i pet knjizurina.....kad je to jedno od retkih zadovoljstava kojim sam sebi ugadjala. i radovala se kad mi natrpaju punu kesu besmislenih poklona i bukmarkera i sve...
pu!![]()
Meni trebaju cizme, obicne one kao oficitke, bez kojekakvih dzidza na njima, po mogucstvu kozne, avda ne kostaju kao bubreg...ima li toga negde, m?
jel to pricas o onim romanticnim nemcima?
Немаш, али зато имаш оне сасвим уз ногу до пола бутина за 600евАра.Kozne cizme nemas ispod 7-8000 din.
jel to pricas o onim romanticnim nemcima?
Немаш, али зато имаш оне сасвим уз ногу до пола бутина за 600евАра.