sokvisnja
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Феминизирани гејеви који не знају како би другачије привукли медијску пажњу.Фасцинантни су у својој чудности
O браћи Брант, популарним синовима бившег топ модела Стефани Симор. Pogledajte prilog 362457
Pogledajte prilog 362455
Овај десно је сада у вези са Андрејом Пејић, надам се да знате о коме се ради.
Pogledajte prilog 362456
Razmisljam o tome kako ne mogu da nadjem zimske cipele, vrtim sajtove, znam da koliko god da platim da ce da se raspadnu kad kazes keks i skroz sam se smorila.
Razmisljam o tome kako ne mogu da nadjem zimske cipele, vrtim sajtove, znam da koliko god da platim da ce da se raspadnu kad kazes keks i skroz sam se smorila.
Imam planikine cipele, dajem im već petu godinu, nisu ni mrdnule a svaku zimu po celu zimu ih nosim.
Mora da se koristi sprej za impregnaciju kože, ali su odlične, tople, nepropusne.
Prva zimska cipela na koju mi je dovoljan samo jedan par čarapa.
Po bljuzgavici, suvom vremenu, dubokom snegu, čemu god hoćeš.
Jedino su nezgodne kad je poledica, al j.bga ne moš sve imati.
Престани да вртиш сајтове и обиђи радње.
Isto je to.
Znam da nemaju, ne kupujem cipele po prvi put.
Vec sam obigrala Piramidu jer mi je u komsiluku i svuda isto.
Види БН Бос - имаш на Теразијама и у Таковској...Алпину, Планику, Боледо.
Ako mislis na njihov planinarski program, meni to ne vrsi posao. Treba mi na fazon kanadjanki samo da ne propustaju hebenu vodu! Prskala sam i sprejem i sve zivo, placala boga oca i uvek isto.
Iako rizikujem da ispadnem glupa u društvu, ne kapiram suštinsku razliku između cipela za treking i kanađanki.
Jesu li ti ove planinarske tvrde pa ti zato ne odgovaraju ili...
- - - - - - - - - -
I jesi li probala da nađeš timberland, njihove su odlične a imaju i takvih modela koji bi tebi više odgovarali.
Ja u mojim idem na posao a neretko i celu smenu radim u njima, jajnici pre svega!))))
- - - - - - - - - -
Pa nek je ružno do bola i nazad, zabole me))))