Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmisljam o tome kako ne mogu da nadjem zimske cipele, vrtim sajtove, znam da koliko god da platim da ce da se raspadnu kad kazes keks i skroz sam se smorila.

Imam planikine cipele, dajem im već petu godinu, nisu ni mrdnule a svaku zimu po celu zimu ih nosim.
Mora da se koristi sprej za impregnaciju kože, ali su odlične, tople, nepropusne.
Prva zimska cipela na koju mi je dovoljan samo jedan par čarapa.
Po bljuzgavici, suvom vremenu, dubokom snegu, čemu god hoćeš.
Jedino su nezgodne kad je poledica, al j.bga ne moš sve imati.

Imam planikine cipele, dajem im već petu godinu, nisu ni mrdnule a svaku zimu po celu zimu ih nosim.
Mora da se koristi sprej za impregnaciju kože, ali su odlične, tople, nepropusne.
Prva zimska cipela na koju mi je dovoljan samo jedan par čarapa.
Po bljuzgavici, suvom vremenu, dubokom snegu, čemu god hoćeš.
Jedino su nezgodne kad je poledica, al j.bga ne moš sve imati.

Ako mislis na njihov planinarski program, meni to ne vrsi posao. Treba mi na fazon kanadjanki samo da ne propustaju hebenu vodu! Prskala sam i sprejem i sve zivo, placala boga oca i uvek isto.

- - - - - - - - - -

Престани да вртиш сајтове и обиђи радње.

Isto je to.

Ako mislis na njihov planinarski program, meni to ne vrsi posao. Treba mi na fazon kanadjanki samo da ne propustaju hebenu vodu! Prskala sam i sprejem i sve zivo, placala boga oca i uvek isto.

Iako rizikujem da ispadnem glupa u društvu, ne kapiram suštinsku razliku između cipela za treking i kanađanki.
Jesu li ti ove planinarske tvrde pa ti zato ne odgovaraju ili...

- - - - - - - - - -

I jesi li probala da nađeš timberland, njihove su odlične a imaju i takvih modela koji bi tebi više odgovarali.

...razmisljam o tome koliko sam ljuta na sve...na sve one koji ne resavaju svoje probleme, koji uvek imaju izgovor, koji se stalno zale, koji stalno ocekuju od drugih, koji uvek uspeju da ucine da se svet oko njih vrti kao nebesko telo...i uvek udaraju na emocije...i kada drugi nadrljaju zbog njih kako znaju da kazu uh, kako se nasekirah...razmisljam ko je tu lud, ko je glup, ko je magarac...i dokle vise da drugi ljudi imaju probleme zbog neodgovornosti...kako sam samo ljuta...na njih, na sebe, na...ma na sebe najvise...jer ce me tudje odluke kostati 800evra, neprijatnosti, uzivanja i problema...pa brate, mnogo je...a najvise me boli sto nikada ne izvucem lekciju koja se ponavlja kao recitacija...uvek me izneveri rodjeni karakter...

Poslednja izmena:
Iako rizikujem da ispadnem glupa u društvu, ne kapiram suštinsku razliku između cipela za treking i kanađanki.
Jesu li ti ove planinarske tvrde pa ti zato ne odgovaraju ili...

- - - - - - - - - -

I jesi li probala da nađeš timberland, njihove su odlične a imaju i takvih modela koji bi tebi više odgovarali.

U ovome ne mogu na posao :lol:

67011.jpg

U ovome mogu:lol:

10061_beigekhaki_timberland_six_inch_premium__boot1.jpg

Kavaka je u tome sto sam imala Catpillar i platila ih kao svetog Petra kajganu, a nisu se pokazale. Posle samo jedne sezone je pukao djon i to na obe. Razmisljala sam o Timberland, ali se secam kada sam ih jednom prilikom problala da su mi bile bas krute. Mozda su sada nesto promenili u proizvodnji, odkud znam...
Tako da meni treba nesto na fazon kanadjanki.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back