Makie
Početnik
- Poruka
- 14
Dobro staro spavanje do podne, ima Boga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dosta je bilo izlezavanja I ciscenja kuceНаравно, боље него да се убубиш у стану.dal da idem do placa.

Ja cu da ga gledam u bioskopu
Vidi da nema negde on line zakacen.

gledala bih ga i ja u bioskopu, al u bioskopu ne mogu sama da svrsavam na glavnog glumca..
lakse mi je da ga skinem i gledam sa kompa, da mi ne secka. al pogledacu.
Ja gledam na vojvodina net i u bioskopu, ne secka mi... Samo je pitanje da li su ga zakacili, vidim Marsovac ima...

Koji Lavitint?

pa nije to bio kraj, vidis da rade filmove u nastavcima. a bice i treci deo.
al pocela sam da gledam filmove kako se pojave, pa su sve losi snimci..nemam vise strpljenja da cekam bolje snimke. al vecina filmova i ne vredi cekanja boljih snimaka. al lavirint mi je ok film, s tim sto je prvi deo bolji nego drugi. sad cekam igre gladi sledeci deo (valjda treci deo, b), pa cekam tora treci deo, pa osvetnike treci i cetvrti, pa x ljudove, ne znam koji deo vise...pa ce da bude jos marvel filmova nekih novih. umrecu, a necu ih sve odgledati.
dogodine je i cetvrti deo sharnado..doduse to ej trecerazredni deo, ali je zabavan. isece covek ajkulu u letu motornom testerom, ne pomeri mu se ni dlacica na glavi, ni kapi krvi na njemu. al to ej za nas koji volimo i filmove sh kategorije.
- - - - - - - - - -
gleda mi se i film max, o onom kucetu...ali koliko kapiram to je ensto u vezi avganistana, a tu ce ameri da preteraju u sopstvenom velicanju, pa ga najverovatnije necu gledati, mada volim filmove o kucicima i konjima.
jesi gledala ratni konj?

Vidim ja da mi je nesto cudno. Mada opet sa druge strane, treba nekako da zaokruze tu celinu,jer ima nas koji nismo toliki fanatici. Igre gladi nisam gledala, niti cu ne privlaci me. Nisam ni War horse, ne volim Spilberga
Ali sam zaot gledala Sharknadoo, vrte ga stalno na Univerzalu ne mozes da ga ne odgledas![]()

a i volim spilberga, meni su njegovi filmovi zabavni i nisu dosadni.