Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...razmisljam kako treba da se podignem, skinem sminku, tusnem se, skinem sociva, umijem sve sto treba da bude umiveno, razmestim krevet, pomazim se na daljinu sa kim treba...i spavam...kakva prosta stvar ali valjda vazi da se radi sve u cugu, kada jednom sednes nema vise podizanja...

...a razmisljam i o tome koliko su zene nerealne...od Ljubavnika ledi Ceterli, koji, doduse, da ne kazem sta radi kao bivo, ne znam da neko cuveno musko nije bilo visoko ostvareno...ako ne bogato onda makar vrhunski inteligentno...o tome razmisljam jer hocu da sokiram ocni nerv i umetnem se u ljude koji su gledali/citali 50 nijansi sive...pa rekoh bolje pogledati film nego, ne dao bog, taj djavo citati i vidim gospodin je milijarder...vise nije dovoljno da bude milioner, milioni su sitnica, bez milijarde necemo da se trosimo na imaginarni lik...sto ne moze da bude neki programer sa poremecajem ili sta znam, zidar...

razmisljam kako cu se vratiti na vitamin c umesto soka od pomorandze koji sada pijem sa gvodzjem. ubija me kiselina od soka, ja nikad inace i ne pijem sok
Поједеш мандариницу и тек тада унесеш ц витамин, боље се аБсорбује.
Или нека ти неко донесе из иностранства содијум аскорбат(Ц витамин са сода бикарбоном) који се сматра најусвојивијим обликом Ц витамина.
А за гвожђе по пола литре сока од лимуна, млевених ораха и пола литре меда, све измешаш, у фрижидер и по једна супена кашика на празан желудац ујутро и једна пред спавање има да исијаваш руменило.

O ovom zanimljivom tekstu koji mi je ostavio utisak kontroverznosti: http://www.index.hr/vijesti/clanak/komentar-ne-treba-se-bojati-kapitalizma/849584.aspx Nekako mi postade interesantan njegov autor - covjek koga znam kao ujaka ili netko tko pokusava ostaviti taj utisak? Uzgred, ne mogu se oteti utisku da je pominjanje izuma traktora i kombajna i 70% stanovnistva aluzija na moju tetku Boju i maminu pricu od juce, a mozda i na porodicu Sedlar (koju je moja mama pomenula).

Zmijo, vidjeh tvoj lik s desne strane bloga Tko je John Galt i iako mi ovi dogadjaji nisu jasni onako kako bi trebalo da budu pisem ovo izmedju ostalog i zato sto ne mislim da je dobro da samo jedna ili dvije osobe znaju sta se ovdje dogadja jer ih to znanje pretvara u mete.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back