Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmisljam o tom kako me izvjesna Elisabeth Holmes podsjetila na kolegicu s fakulteta Silviju djevojacki M.:

x1.jpg

I kao da to nije dovoljno nego me par njenih drugih fotografija podsjetilo na drugu zajednicku kolegicu s fakulteta Dariju djevojacki S.

elizabeth-holmes.png

Pa me onda jedna od njenih fotografija s nekim muskarcem asocirala na mog kolegu iz osnovne Zorana Z. (s kvacicom).

ELIZABETH%20HOLMES%20and%20PATRICK%20O%E2%80%99NEILL.jpg

A taj Zoran Z., upravo saznadoh - "Traži za tvrtke i ljudi u trgovačkom registru Republike Slovačke.", dok je kolegica slovakista.

Или мачак који ноћу краде играчке, сунђере и прљав веш из комшилука.
Imam ja dve mačke.... jes da je jedna lenja i samo bi da spava i mazi se po ceo dan kao plišana igračkica, ali ova druga je bogami pravi lovac... umeo je da nam donese živog polu rasčerupanog goluba u stan, o miškama i da ne pričam.

Tačno sam glupava što ga nisam učila da ćapne makar sladoled iz radnje u blizini, a mogao bi i neko pile da u`vati, ja ljublju piletinu :lol:

Imam ja dve mačke.... jes da je jedna lenja i samo bi da spava i mazi se po ceo dan kao plišana igračkica, ali ova druga je bogami pravi lovac... umeo je da nam donese živog polu rasčerupanog goluba u stan, o miškama i da ne pričam.

Tačno sam glupava što ga nisam učila da ćapne makar sladoled iz radnje u blizini, a mogao bi i neko pile da u`vati, ja ljublju piletinu :lol:

Ја тоже љубљу. :lol:

Hm... malo je pretjerana zbrka, pa cu ja ipak da napisem onako kako sam planirala.

Dakle, razmisljam zbog cega me fotografije Christophera Nolana podsjecaju na Pavla M. (iz ranijeg perioda).

nolan1.jpg

Takodjer, poneke fotografije njegove supruge Emme Thomas prisjetile su me izvjesne Ane koja je davno bila sa mnom na skolskom ljetovanju u Zaostrogu, one godine kad su bile Visnja i Vesna djevojacki Z. (s kvacicom). Odavno ju nisam vidjela, ne mogu vise ni prezimena da se sjetim, ali djevojke se sjecam zato sto je pjevala Balasevicevog Vasu Ladackog i to je bio prvi put da sam ja cula tu pjesmu.

actor_21409.jpg

Имали.
Мачка омацила 4 мушка мачета једног удомили неком кројачу остала три.
Добио има Писави због малог и спљоштеног носа.
Прескочи код комшије, закоље кокошку, или петла тежег од њега самог и донесе га.
При том прескочи ограду између нашег и комшијског дворишта и још врата између нашег другог и првог дворишта.
Поједе му јетру и још понеку изнутрицу остало остави осталим мачкама... перја свуд по дворишту!
Ћале се наплаћао комшији за живину.
На крају смо га однели код деде на салаш, тамо додуше није дирао Џивину, али је доносио зечеве, пухове, птице итд.

Имали.
Мачка омацила 4 мушка мачета једног удомили неком кројачу остала три.
Добио има Писави због малог и спљоштеног носа.
Прескочи код комшије, закоље кокошку, или петла тежег од њега самог и донесе га.
При том прескочи ограду између нашег и комшијског дворишта и још врата између нашег другог и првог дворишта.
Поједе му јетру и још понеку изнутрицу остало остави осталим мачкама... перја свуд по дворишту!
Ћале се наплаћао комшији за живину.
На крају смо га однели код деде на салаш, тамо додуше није дирао Џивину, али је доносио зечеве, пухове, птице итд.
Sad bi moj pokojni deda dobacio nešto u stilu: "A što ga niste naučili da `vata jagnjad, ili makar neko prasence" :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back