- Poruka
- 42.590
e ko je mene zakopo?
i zasto?
misim nema smisla mogu jos trajati..

i zasto?
misim nema smisla mogu jos trajati..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pošto je polovan konj?
Ja znam da je odrzavanje 200 evra mesecno.
A mogao bi i da se izdresira da gazdi donosi klopu, kao ona svraka ili šta već što je dresirali zatvorenici da krade cigarete i donosi im kroz rešetke.
Imam ja dve mačke.... jes da je jedna lenja i samo bi da spava i mazi se po ceo dan kao plišana igračkica, ali ova druga je bogami pravi lovac... umeo je da nam donese živog polu rasčerupanog goluba u stan, o miškama i da ne pričam.Или мачак који ноћу краде играчке, сунђере и прљав веш из комшилука.

Imam ja dve mačke.... jes da je jedna lenja i samo bi da spava i mazi se po ceo dan kao plišana igračkica, ali ova druga je bogami pravi lovac... umeo je da nam donese živog polu rasčerupanog goluba u stan, o miškama i da ne pričam.
Tačno sam glupava što ga nisam učila da ćapne makar sladoled iz radnje u blizini, a mogao bi i neko pile da u`vati, ja ljublju piletinu![]()

A ne vidim ni zašto bi morao stalno da jede.
Имали.Imam ja dve mačke.... jes da je jedna lenja i samo bi da spava i mazi se po ceo dan kao plišana igračkica, ali ova druga je bogami pravi lovac... umeo je da nam donese živog polu rasčerupanog goluba u stan, o miškama i da ne pričam.
Tačno sam glupava što ga nisam učila da ćapne makar sladoled iz radnje u blizini, a mogao bi i neko pile da u`vati, ja ljublju piletinu![]()
Sad bi moj pokojni deda dobacio nešto u stilu: "A što ga niste naučili da `vata jagnjad, ili makar neko prasence"Имали.
Мачка омацила 4 мушка мачета једног удомили неком кројачу остала три.
Добио има Писави због малог и спљоштеног носа.
Прескочи код комшије, закоље кокошку, или петла тежег од њега самог и донесе га.
При том прескочи ограду између нашег и комшијског дворишта и још врата између нашег другог и првог дворишта.
Поједе му јетру и још понеку изнутрицу остало остави осталим мачкама... перја свуд по дворишту!
Ћале се наплаћао комшији за живину.
На крају смо га однели код деде на салаш, тамо додуше није дирао Џивину, али је доносио зечеве, пухове, птице итд.

Био самоуки стручњак... бре.Sad bi moj pokojni deda dobacio nešto u stilu: "A što ga niste naučili da `vata jagnjad, ili makar neko prasence"![]()
Kome se obraca Jensen Ackles:
![]()