Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da mislis o psu. :lol:

riot620_1706400a.jpg

- - - - - - - - - -

Pogledas mu facu i sve ti je jasno.

ne huli :deda:

to je naš tovariš, naš prijatelj. ma šta prijatelj? otac, brat! :zaljubljena:

:D

Nesto ne verujem da je ova izasla pred njega sa ovim natpisom i da nije dobila kartu za Sibir u jednom pravcu.

Ne bi me iznenadilo ni da se je sam g. Veliki za kaznu izivljavao nad njom. Lik je pervertit, izopacenik.

ne huli :deda:

to je naš tovariš, naš prijatelj. ma šta prijatelj? otac, brat! :zaljubljena:

:D

Samo nastavite sa misaonim druzenjem. :lol:

Znam da postoji gulag, gde zli cika vladimir tera sve patriote i znam da je pokrenuo vojsku do meksika na granice sad, pa se oni jadni sad cuoaju uz ogromne civilne zrtve. Ali, valjda ce slobodarski nato resiti tog dijtatora.

NATO RF moze da opere noge. A sto se VV tice, da si malo inteligentniji, shvatio bi da moj komentar u vezi njega nije ni najmanje pozitivan. Aj sad, setaj.

Za Putina ne znam , generalno me briga msm ko se jos time bavi . Ali, ako me neko podseca na perverta i bolesnika to je sigurno Klinton .
КлинГонка је још гора, али шта рећи за Јункера који се није трезнио од студентских дана, а чак за разлику од својевремено КлинГонца није ни биран већ постављени чиновник!!!

Znaci, sa 22000 e, kupio bih 88 ukrajinki i razbihao se od seksa. Znaci, gomila problema resena.

Ps. Ne pokopavaj se dalje, molim te.

Jesi ti procitao sta si napisao

Re: Arapi uplatili 22.000 € za "BG na vodi"

A 22000 je kao malo? Pa ja bi sa tim parama resio mnoge probleme.

Samo se vi smejte, ali ovaj projekat ce nas sve nadziveti. Veliki ljudi su ukljuceni u to, na celu sa nasim predsednikom vlade, za koga ceo svet ima samo reci hvale.

Ja te luda jos branim od forumasa. EEEEEEEE, nece se ta greska ponoviti, ne, ne.

PROTOZOA IMA VISE MOZGA I INTELEKTUALNOG KAPACITETA NEGO NEKI LJUDI. DA NE PROZIVAM PO NICKOVIMA.

Poslednja izmena:
Jesi ti procitao sta si napisao

Re: Arapi uplatili 22.000 € za "BG na vodi"

A 22000 je kao malo? Pa ja bi sa tim parama resio mnoge probleme.

Samo se vi smejte, ali ovaj projekat ce nas sve nadziveti. Veliki ljudi su ukljuceni u to, na celu sa nasim predsednikom vlade, za koga ceo svet ima samo reci hvale.

Ja te luda jos branim od forumasa. EEEEEEEE, nece se ta greska ponoviti, ne, ne.

A da li si ti kojim slucajem cula za rec SARKAZAM?

To ti je ono kad...hahahahahahah

Samo ti i milan gruzanin niste provalili hahshahs

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back