DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
pa kako kako ? drugi joj rekli, a ona je samo otišla i proverila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, kako si ti to sve videla i te sve informacije o profiluer
Imas i ti otvoren , a![]()
Ali svadba je zakazana, pozivnice podeljene...![]()
Nemam, rekla mi je drugarica koja je singl...posto ga ona povrsno zna preko mene, a on je decko moje jako dobre drugarice. Kao "ej znas koga sam videla tamo"...bolje da mi nista nije rekla.
Врло важно. Шта ће јој човек који ће да тражи женске чим она изађе из собе.
Pa jeste...ali vidi u cemu je stvar. Otkud ja znam koja je to varijanta. Mozda je glupost, zezanje, radoznalost, mozda nista nije bilo i nece ni biti. A ona se nadje silno uvredjena, povredjena, mozda se napravi svadja, haos, sve se otkaze i ti budes krivac. Uzasno je nezahvalno.
Nemam, rekla mi je drugarica koja je singl...posto ga ona povrsno zna preko mene, a on je decko moje jako dobre drugarice. Kao "ej znas koga sam videla tamo"...bolje da mi nista nije rekla.
Pa jeste...ali vidi u cemu je stvar. Otkud ja znam koja je to varijanta. Mozda je glupost, zezanje, radoznalost, mozda nista nije bilo i nece ni biti. A ona se nadje silno uvredjena, povredjena, mozda se napravi svadja, haos, sve se otkaze i ti budes krivac. Uzasno je nezahvalno.
Izguglaj prvo to lepo, ni ne znas dal je istina
Ali svadba je zakazana, pozivnice podeljene...![]()
Istina je Trojo.
Онда ћути. Ионако се све сазна, пре или касније.
Боље ћути. Заборави мој претходни пост.
Moguce je da taj tip misli da kada se ozeni nece imati vremena za svrljanje u smislu nekih izlazaka, upoznavanja novih devojaka i slicno.
Svoj ego puni novim muvatorskim uspesima itd.
Ako je tako verovatno vec ima 2-3 kres seme ako ne i vise.
U Srbiji postoje sajtovi za upoznavanje? Daj link da vidim
Jel ti to najbolja drugarica?
Ja bih ocekivala od svoje da mi kaze tako nesto. Mislim tako nesto, ne zna se ni sta je.
U Srbiji postoje sajtovi za upoznavanje? Daj link da vidim
Pa on verovatno misli da nikoga nije briga da ne bi ni obracali paznju ili ako se ispostavi tako da ce se opravdati da je to napravio davno. Verovatno je od onih koji ne veruju da ih mogu pratiti preko neta.Ma sve ok, ali ovo mi je tako glupavo. Pa kako ne misli da ce ga videti neko. Ajde nekako da i u toku veze to uradis, ali bas pred svadbu?
zar seks nije kruna svega ?
![]()
![]()
Осећам да је она исфорсирала гала свадбу и све оне глупости које уз то иду.
I sad visnja razmislja dal da joj kaze, da ne otkazuje svadbu da se bruka pred svetom
Осећам да је она исфорсирала гала свадбу и све оне глупости које уз то иду.
Nije ni Visnji jednostavno ni da kaze ni da precuti.