Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O registracijskom broju i zbog cega je Zauz postavila spot na temu Sta trenutno razmisljas, odnosno razmislja li o fotografiji iz spota, samom spotu, pjesmi ili je mozda promasila temu...

A onda i o tom da li bi trebalo nesto (i sta) da uradim povodom ovog vrsljanja u mom prozoru. Trenutno je skoro pa divljanje od vrsljanja, do te mjere da se pocinjem pitati radi li se o busenju s ciljem probijanja s obzirom na dugotrajnost u trajanju (trenutnu glasnocu i agilnost), noc za noci.

Poslednja izmena:

Da jbt :hahaha:

E, sad mi pade na pamet sva ta chat sranja i ostalih 3 hjiljade cirka sajtova slicne prirode , msm jel bedak upoznati ribu na tom sajtu , ono jel ona tu dosla da se hefta sa dosta njih , realno na dosta njih ce kliknuti , sa dosta njih ce pisati svasta ...:lol:
to ne moze biti fina devojka , jel tako ? Moze neko i temu da zabode , nije nikakav hejt , nego mi cisto sinulo, mnoge na takvim sajtovima izigravaju nevinasca :think:

Sto bi reko jedan moj prijatelj , razumem ove sto stavljaju silikone , em ne trose svoje pare , em ulazu u posao ( sebe) :think:

Da jbt :hahaha:

E, sad mi pade na pamet sva ta chat sranja i ostalih 3 hjiljade cirka sajtova slicne prirode , msm jel bedak upoznati ribu na tom sajtu , ono jel ona tu dosla da se hefta sa dosta njih , realno na dosta njih ce kliknuti , sa dosta njih ce pisati svasta ...:lol:
to ne moze biti fina devojka , jel tako ? Moze neko i temu da zabode , nije nikakav hejt , nego mi cisto sinulo, mnoge na takvim sajtovima izigravaju nevinasca :think:

Sto bi reko jedan moj prijatelj , razumem ove sto stavljaju silikone , em ne trose svoje pare , em ulazu u posao ( sebe) :think:

Pa i ovde ti je tako.

razmisljam zasto je mm operisan od toga da ume da napravi iznenadjenje, da osmisli i organizuje neko putovanje i zasto uvek to moram biti ja

Vecina nas muskaraca je takva, nista strasno. :lol:

@tema: salata sa pohovanom piletinom i uljem od budeve ili ipak bakalar sa krompir salatom? :think:

Pobego iz kuce, kao da zavrsi bar nesto od obaveza. Msm, jebbe se meni za ostalo kad najvaznije nije zavrseno, ko da je bitno da li ce racun za net biti placen danas ili u ponedeljak. Neodgovornost na granici dobra i zla. Necu se bre derem, ima da cutim i necu da progovorim nista sledecih 7 dana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back