Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim dae to, u stvari, bilo ovako: uca je prvo povalio snezanu i objasnio im kako se to radi.. tupko nikako nie mogao to da ukapira.. pospanko je zaspao nasred casa.. ljutko je nesto popizdeo i rekao: e sad bas necu da ebem.. kijavko je od uzbudjenja dobio napad kijavice i nie mogao da potrefi, jer taman kad bi naciljao, kih bi ga shebao i svog ga poremetio.. srecko ga je ucackao.. a stidljivko, rekao sam, bilo ga sramota.. mozda da nije pred svima

kako je moj komso ovome analiticki pristupio :D

O rođendanskom poklonu koji negde tamo u nekoj radnji čeka da ga nađem, o kafi prvoj današnjoj, o torti koju treba dekorisati, o jednom venčanju, o najmilijem mi biću trenutno, o mojoj porodici i detinjstvu, o jednom gradu, o nekoj drugoj lepšoj zemlji, o odmoru, plaži i prijatelju sa kojim jedva čekam prozboriti koju, o ljubavi i muzici, o jednoj poruci, jednom velikom osmehu i jednom velikom hvala. : ) :heart:

O rođendanskom poklonu koji negde tamo u nekoj radnji čeka da ga nađem, o kafi prvoj današnjoj, o torti koju treba dekorisati, o jednom venčanju, o najmilijem mi biću trenutno, o mojoj porodici i detinjstvu, o jednom gradu, o nekoj drugoj lepšoj zemlji, o odmoru, plaži i prijatelju sa kojim jedva čekam prozboriti koju, o ljubavi i muzici, o jednoj poruci, jednom velikom osmehu i jednom velikom hvala. : ) :heart:

O svemu necem lepom... :D

O eventualnoj sekundarnoj publici za poruku osim materijala na kom je napisana:

donald-trump.jpg

Do mene je stigla jedna informacija da buduci muz moje jako dobre drugarice ima profil na sajtu za upoznavanje :confused: Da li je to neka fora, sala, namestaljka...pojma nemam. Nije ni da imam bas neku veliku dilemu sta da radim, jer ne zelim da se mesam. Svadba je vec zakazana a oni su mi uvek delovali jako srecno i zadovoljno, pa ne bih kvarila idilu. Ali opet nekako razmisljam o tome. Sta ako joj stvarno radi iza ledja. Koji debil treba da budes da to uradis a zenis se uskoro. Ne razumem :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back