Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko se secam, mi smo bili pod sankcijama, zbog "...trenutne garniture na vlasti...", mada vecina nije podrzavala njeno cinjenje...

И не само санкцијама, неки су и главе изгубили.

Када ће то да се деси уваженој чланици НАТО?

- - - - - - - - - -

И ови са резервним отаџбинама нека ми се не обраћају више.

Pogotovo u vezi crnaca. To zato sto su oni kopali krompir dok je moj deda sedeo u hacijendi.
Није бре, радили су шећерну трску!
А и ти си изневерила до коске, отац Хозеа Раула Капабланке био је кубански плантажер шећерне трске, а млађани Хозе свеЦки шаховски првак... не би он трпео АраБе у свом њујРошком кварту!:hahaha:

bog mu sreću dao ko izmisli ovo čudo

9284.jpg

... i tome sto cijeli dan ne mogu procitati tekst o Natasi Bozic na indeksu.
Evo sad odgledah prilog. Razmišljam, ćeraćemo se mi još. Nema sumnje. Plakaće roditelji te dece u kadru, zapomogaće, proklinjaće što izgiboše deca, mrzeće još više, i učiće siročiće unučiće iznova istom. Neće pomišljati da je do njih bilo išta. Gde da mineš glup i grešan. To treba prebacitu na decu što danas dižu ruku, a sutra o nju da kače strojnicu. Pa neka oni dalje vide šta će.
A u Srbiji i đe je Srba drma se na šubari cveće. Drma, samo čeka da malo grane sunce, a doći će i to, dolazi ciklično kao što znamo.
Biće, biće, samo da se molimo da ne bude za našeg vakata. I da što manje svačije dece i unuka izgine pre nego što naši ne sateraju njihove.

Evo sad odgledah prilog. Razmišljam, ćeraćemo se mi još. Nema sumnje. Plakaće roditelji te dece u kadru, zapomogaće, proklinjaće što izgiboše deca, mrzeće još više, i učiće siročiće unučiće iznova istom. Neće pomišljati da je do njih bilo išta. Gde da mineš glup i grešan. To treba prebacitu na decu što danas dižu ruku, a sutra o nju da kače strojnicu. Pa neka oni dalje vide šta će.
A u Srbiji i đe je Srba drma se na šubari cveće. Drma, samo čeka da malo grane sunce, a doći će i to, dolazi ciklično kao što znamo.
Biće, biće, samo da se molimo da ne bude za našeg vakata. I da što manje svačije dece i unuka izgine pre nego što naši ne sateraju njihove.

S obzirom da mi je taj sadrzaj jos uvijek nedostupan, slabo te pratim, pa ne mogu da ucestvujem u razgovoru.

S obzirom da mi je taj sadrzaj jos uvijek nedostupan, slabo te pratim, pa ne mogu da ucestvujem u razgovoru.
:D
Osećam se na neki način privilegovanim. Verujem da sam jedina osoba koja je na temi uspela da te isprati u toku misli, a ti nju nisi.:))))

Misim, ne poznajemo se, nismo ničim povezani, nemamo zajedničku prošlost, zatvorsku ili na slobodi, ne poznajemo iste ljude, ako slučajno pomisliš, imaš asocijaciju ili tako nešto.:) Ono, veruj mi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back