Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O onim komentarima. I neko kaze da se vratim... Neka hvala

Земља у којој живиш је у потпуности сагласна са свим масакрима које чини САД и НАТО алијанса широм света.

Директни су кривци за све што се дешавало на Балкану а и сад на Блиском Истоку.

Земља у којој живиш је у потпуности сагласна са свим масакрима које чини САД и НАТО алијанса широм света.

Kakve to ima veze?
Ti mislis da svi Amerikanci podrzavaju sve njihove g*vnarije? Glupost.

Jeste, uvek su drugi .. oni su krivi i za medjusobnu mrznju, i onda, i sada :sad2:

Nikad to nisam rekla :)

Metlo ne znam, dodje mi .. nostalgija valjda :lol:

sljapi sebi par samara
razumljivo je, mislim ja to nikad nisam imala, tu patnju za domom, nemam razvijen taj osecaj za vezivanje za jedno mesto, verovatno zbog nacina zivota koji sam uvek vodila i i dalje vodim, al mogu da razumem kad se nekome javi ta patnja za ex domom kucom otadzbinom, ma zovi kako oces
da si otisla tamo samo tako sto si sela u avion i rekla ja dosla sigurno nisi :lol: tamo barem garant nisi
svaki put kad prolupas i pozelis da se vratis seti se koje si sve peripetije prosla da se domognes toga i seti se, sto je jos bitnije, zasto si sve to uradila
plus sto imas decu i izvini al imas obavezu da ucinis da njima bude bolje, a povratkom ovde bi im iskopala rupu, nemoj se zezati sa tim
furaj dalje, sta da ti kazem, nemam neki pametan savet jer kako rekoh ne mogu da se saosetim sa tim osecanjem, samo mogu da ga razumem kao prirodnu pojavu

Не мислим али не видим ни протесте против војног мешања у туђа посла.

To sto se takve stvari ne pokazuju na TV-u ne znaci da ne postoje. Iz licnog iskustva ti mogu reci da i u SAD i u EU imas brdo ljudi, koji ne podrzavaju politiku koju te zemlje praktikuju.
Danas, u vreme socijalnih mreza, se vise ne izlazi toliko cesto na ulicu (kakav genijalan izum, kao kec na deset dodje gospodarima sveta)

jedva čekam .... o da jedva čekam :)

- - - - - - - - - -

Srbija tebi valja?

koji si ti mrmot, politicki naravno ne onaj pravi

srbija, domovina, zavicaj, je divno zeleno more ovih dana, narod je vredan i posten

istina je da je zapad tri puta napadao nasu zemlju u XX veku, i da obaj put stvarno ne odustaje i ne prestaje sa devastacijom. to nije rqzlog za malodusnost i defetizam. malogradjani svuda pisde i uvek, nevezano za drzavu

Poslednja izmena:
То није битно. Битно је да ја нисам кофераш који сере по отаџбини.

Svi hvale Nemacku kao veoma uredjenu i divnu zemlju, gde je prisutna vladavina prava i slicno, a u Nemacku su stizali organi sa Kosova.:(

Ne pljujem po Nemackoj, ali treba biti svestan nekih stvari koje su prisutne, a ne ticu se samo spoljne politike koja se po difoltu tolerise.

Ko moze da napise sad je pravo vreme da uzivate u trudnoci. kad ne bole ledja, muka je, kad nije muka, ebe nervoza, kad nisi nervozna, bole i smetaju sise, kad ne smetaju sise, smeta nesto drugo+wc je u tolikoj meri ukljucen u zivot, da razmisljam da kupim pelene za odrasle. To je samo debil mogao da napise.

svako ima pravo na svoje misljenje, i pravo da ga javno izrazi

i svako treba da voli i brani svoju veru, naciju i drzavu

na prvom mesto nama treba da bude dozvoljeno da branimo srbiju, drzavu i gradjane, jezik, naciju i veru. nema dileme. ovo je srpski forum

Svi hvale Nemacku kao veoma uredjenu i divnu zemlju, gde je prisutna vladavina prava i slicno, a u Nemacku su stizali organi sa Kosova.:(

Ne pljujem po Nemackoj, ali treba biti svestan nekih stvari koje su prisutne, a ne ticu se samo spoljne politike koja se po difoltu tolerise.
Исламска Република Немачка и Исламска Република Француска.
Лепо Нострдамус рек'о, камиле ће пити воду на Рајни.
Једина штета могла би бити у виду забране производње пива јер није сукладно исламским законима, а мерцедесе ионако штанцују по целом свету.

Izgleda da je kolektivna krivica rezervisana samo za srbe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back