електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Izgleda da je kolektivna krivica rezervisana samo za srbe.
Очигледно. Ми потпадамо под све негативне генерализације без да ико трепне.
Е па неће моћи.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko se secam, mi smo bili pod sankcijama, zbog "...trenutne garniture na vlasti...", mada vecina nije podrzavala njeno cinjenje...
Није бре, радили су шећерну трску!Pogotovo u vezi crnaca. To zato sto su oni kopali krompir dok je moj deda sedeo u hacijendi.
ajde žene smirte se
Razmisljam da li ce neko da lajkuje sliku ....
https://www.facebook.com/HotelStaraPlanina?fref=photo
bog mu sreću dao ko izmisli ovo čudo
![]()
kinezi, ja se redovno sasecemna to
Evo sad odgledah prilog. Razmišljam, ćeraćemo se mi još. Nema sumnje. Plakaće roditelji te dece u kadru, zapomogaće, proklinjaće što izgiboše deca, mrzeće još više, i učiće siročiće unučiće iznova istom. Neće pomišljati da je do njih bilo išta. Gde da mineš glup i grešan. To treba prebacitu na decu što danas dižu ruku, a sutra o nju da kače strojnicu. Pa neka oni dalje vide šta će.... i tome sto cijeli dan ne mogu procitati tekst o Natasi Bozic na indeksu.
Evo sad odgledah prilog. Razmišljam, ćeraćemo se mi još. Nema sumnje. Plakaće roditelji te dece u kadru, zapomogaće, proklinjaće što izgiboše deca, mrzeće još više, i učiće siročiće unučiće iznova istom. Neće pomišljati da je do njih bilo išta. Gde da mineš glup i grešan. To treba prebacitu na decu što danas dižu ruku, a sutra o nju da kače strojnicu. Pa neka oni dalje vide šta će.
A u Srbiji i đe je Srba drma se na šubari cveće. Drma, samo čeka da malo grane sunce, a doći će i to, dolazi ciklično kao što znamo.
Biće, biće, samo da se molimo da ne bude za našeg vakata. I da što manje svačije dece i unuka izgine pre nego što naši ne sateraju njihove.
S obzirom da mi je taj sadrzaj jos uvijek nedostupan, slabo te pratim, pa ne mogu da ucestvujem u razgovoru.