Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Izlaprdala sam da sam slobodna i eto ti sad..ispašću lažov...
..a samo mi se ne svidja ideja da budem na tamo nekom splavu...
Pitaces se "gde sam ja ovo zalutala?"
Goni g*vna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izlaprdala sam da sam slobodna i eto ti sad..ispašću lažov...
..a samo mi se ne svidja ideja da budem na tamo nekom splavu...
Da znaš..smisliću već nešto...
Онда иди и види како ће ти бити. Ако ти се не свиди, одглуми да ти није добро и пали кући.

Ja, kad mi je smor, na brzinu popijem par piva i preuzmem glavnu rec uz ismevanje svih malogradjana kohe prinetim na datom mestu. Imam jako grlo i neverovatan talenat da svojin glasom iritiram svoje mete. Zena pokusava da ublazi, ali samo pogorsava situaciju. I onda, kada njima postane smor, krene uzivanje. Znaci, nema povlacenja...![]()

e jesi smotana
A mogla si lepo reci ja na takva mesta ne idem i gotovo....sta si se izlanula crna ti da ces da idese jesi smotana
Hm cek da probam...barbi daj par soma evrica![]()
Jedino ako je neki normalan splav sa normalnom zikom....mozda ima a da ja ne znam....
Ili neki u stilu restorana...da ne mislis na to?

Pa obećavam već dugo da ću naći vremena da se vidim sa tim društvancetom i ono ispade baš splav..nisam imala kud ebiga...
Bilo mi bezveze da krenem sa kritikom, baš me dugo čekaju da se smilujem...
Da imam dala bih ti da se ratosiljam bede, ne volim kad imam pare, opterećuje me to...![]()
Vazi cim te operete ti prebaci teret na menePa obećavam već dugo da ću naći vremena da se vidim sa tim društvancetom i ono ispade baš splav..nisam imala kud ebiga...
Bilo mi bezveze da krenem sa kritikom, baš me dugo čekaju da se smilujem...
Da imam dala bih ti da se ratosiljam bede, ne volim kad imam pare, opterećuje me to...![]()

Vazi cim te operete ti prebaci teret na mene
A kskav splav...onaj najgori, restoranski il nesto trece

Ja ne znam koji, nisam ni pitala a nisam nikad ni bila...oni rekli -idemo na splav super je provod ja rekla -ok važi i sad se predomišljam...ne ide mi se
jer sam svašta slušala o tim vašim splavovima...![]()
Mozda bude dobro
..videću sutra šta mi je činiti...

Bila sam na restoranskim puno puta
Ove kestavce sa cecama jecama mecama nisam posecivala
Barbi pa pitaj hebem mu misa pa ako ti kazu da su krestavci, kazi da neces