-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

o slici koja danas kruzi netom.
prva dama Azerbejdzana before and after dolaska na vlast aka Dragica ima jos mnogo da uci...
Pogledajte prilog 356456

Znači Freja.Ja kad bih posto precednik isto bih pustio brkove. I malo bradicu ono neobavezno. Misim izgleda da bih bio isti ko sad. Samo bih moro da nosim odela. Al to bih radio nako nonšalantno. Tako taj neki opušteni fazon ko Varufakis, Kurtinaitis, ta neka grčka ekipa političara. Bio bih među tri najzgodnija državnika na svetu. Kad me sretne Berluskoni da mi kaže de si bre Brus Vilis, jesi spaso svet.
Možda ne bih bio baš prvi u tom izboru za najzgodnijeg državnika samo zato što sam Srbin i što nas mrze. Pa mislim evo jedan Putin je tek 32, o je. Ali bi narod bio ponosan na mene, sigurno. I umeo bih lepo da pričam. Pričao bih razne priče. Umeo bih i da se nasmejem pored toga što bih bio ozbiljan i zabrinut. Onako, bio bih šarmantan.
Ali dama bi morala da bude u fulu, znači ništa plastične papuče i pamučna aljinica za plažu, ništa pogrbljena i bole je krsta, znači mora transformacija ko ova gore, znači Doručak kod Tifanija, znači cvikeri onoliki ko oči u ce muve muve, znači Odri Hepbern, znači ono.
Ja kad bih posto precednik isto bih pustio brkove. I malo bradicu ono neobavezno. Misim izgleda da bih bio isti ko sad. Samo bih moro da nosim odela. Al to bih radio nako nonšalantno. Tako taj neki opušteni fazon ko Varufakis, Kurtinaitis, ta neka grčka ekipa političara. Bio bih među tri najzgodnija državnika na svetu. Kad me sretne Berluskoni da mi kaže de si bre Brus Vilis, jesi spaso svet.
Možda ne bih bio baš prvi u tom izboru za najzgodnijeg državnika samo zato što sam Srbin i što nas mrze. Pa mislim evo jedan Putin je tek 32, o je. Ali bi narod bio ponosan na mene, sigurno. I umeo bih lepo da pričam. Pričao bih razne priče. Umeo bih i da se nasmejem pored toga što bih bio ozbiljan i zabrinut. Onako, bio bih šarmantan.
Ali dama bi morala da bude u fulu, znači ništa plastične papuče i pamučna aljinica za plažu, ništa pogrbljena i bole je krsta, znači mora transformacija ko ova gore, znači Doručak kod Tifanija, znači cvikeri onoliki ko oči u ce muve muve, znači Odri Hepbern, znači ono.

Na konto započete teme, znam jednog sjajnog tipa koji je došao na čelo jedne državne institucije u želji da spašava što se spasti može, misleći da je dovoljno samo želeti pa se upleo u mrežu politike...
Na posao ide u košulji, odelo i kravatu oblači samo za TV i kada ima važne poslovne sastanke, inače je večito apa-drapa, boli ga uvo za izgled. Da ga sretnete na ulici, ne bi ga primetili, a on drma na visokoj funkciji i jedino što ga u životu interesuje je muzika i njegov posao, koji nema veze sa menadžerisanjem.
Jednom su ga zeznuli na TV pa je obukao samo košulju i sako, dole je bio u bermudama i patikama misleći da će ga snimati samo od struka na gore pa smo pocrkali od smeha kada su ga snimili celog. Ali da, to je on i nikako drugačije ne treba da bude.![]()
Ne kontam.Mr. GBB?
Ovaj tip definitivno nije poznat. Nije mu u prirodi da se eksponira.onda nije on![]()
Pa Džabo bre, ti si znači ona Odri iz Sabrine.a ebaga sad, taman sam mislila da se predlozim za tvoju Dragicu, ali avaj nemam ja tog slifa za naslednicu Odri ili Grejs![]()

Ovaj tip definitivno nije poznat. Nije mu u prirodi da se eksponira.
Pa Džabo bre, ti si znači ona Odri iz Sabrine.![]()

Ja sam mislila da je u pitanju neka politička stranka.juuu, Novosadjanka a ne zna
bend generacija bez buducnosti
Ja sam mislila da je u pitanju neka politička stranka.
A ko je Mr GBB? Kakve veze ima sa mojom pričom?