Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde u Budvi jeftinih klinki i stranaca iz kontejnera na pretek, sam suv pijani olos. Da, mladost. Bila sam mlada, ali nisam bila vulgarna i besna i znala sam uvek za red. Ovo nam je poslednji put medj ovim polusvetom, to je sigurno, dogovorili smo se

Jao prof. Jugoslav...
Razumem lika što je zvao, ali 100%. Kad se Jugina čitulja pojavila ja sam se ponadao da je to nešto privremeno, ali dotični očigledno planira da tu ostane bar do penzije.
Sad čekam da ove suše malo potraju, pa da sprženi Narod nađe najlogičnijeg krivca... Ima da umlate Profesora i obese ga na prvi Zapis.

znas ga? :) meni je on jedan skroz ok lik, ne znam samo zasto ga postavise tu gde jeste, na stranu strucnost i sve, nije covek za tu baru punu krokodila.
ja uopste nisam registrovala sliku, dok me ovaj nije zvao, a sad mi je presmesno.

Ti "muceni sirijci" pricaju o hiljadama evra koje trose na put ka EU - finansira njih neko."Muceni sirijci" ljude druge vere smatraju nevernicima i ne podnose ih-neka ih pomazu njihovi vernici.
Previse ih je u Srbiji i ne odlaze -imamo arnaute na KiM,Rasku oblast koju zele tamosnji muslimani a "muceni sirijci" su trebali kod muslimanske bogate brace u bogate zemlje da odu a ne u pravoslavnu Srbiju da nagrnu i ne odlaze a svakog dana ih je sve vise.
I na kraju Srbija "mucenim sirijcima" daje deset evra dnevnice od para obicnih gradjana.

e, znas sta, zabole me ko sta i koliko trosi, pricam o ljudima koji su u nasoj zemlji silom prilika i gladni su.sirijci ili bilo ko drugi.i ima male dece i starih ljudi koji su docekali da beze iz svoje zemlje, pa zaglavili u ovoj nasoj vukojebini.
vecite price oko toga za sta mi placamo.placamo za sve, ali kao sto vidis - dzabe.nase pare netragom nestanu u tudjim dzepovima, a penzioneri i bolesni nek se strpe, sta koji ***** ima da primaju ono sto su zaradili ili da ne placaju lekove.

znas ga? :) meni je on jedan skroz ok lik, ne znam samo zasto ga postavise tu gde jeste, na stranu strucnost i sve, nije covek za tu baru punu krokodila.
ja uopste nisam registrovala sliku, dok me ovaj nije zvao, a sad mi je presmesno.

Pa sad ga znam.
Čuj, znam... sad ga viđam češće nego rođenog ćaleta. S obzirom da je među prvim stvarima koje ujutro uradim to da pogledam meteorološko stanje, čika prof Jugino lice je obično i prvo koje vidim svaki dan. Bliski postadosmo.

e, znas sta, zabole me ko sta i koliko trosi, pricam o ljudima koji su u nasoj zemlji silom prilika i gladni su.sirijci ili bilo ko drugi.i ima male dece i starih ljudi koji su docekali da beze iz svoje zemlje, pa zaglavili u ovoj nasoj vukojebini.
vecite price oko toga za sta mi placamo.placamo za sve, ali kao sto vidis - dzabe.nase pare netragom nestanu u tudjim dzepovima, a penzioneri i bolesni nek se strpe, sta koji ***** ima da primaju ono sto su zaradili ili da ne placaju lekove.

Pare treba dati na izgradnju kuca ljudima iz Obrenovca i svima kojima je to potrebno za pocetak normalnog zivota nakon poplava u kojima su mnogo izgubili ali u Srbiji su svi osim Srba bitniji izgleda.

pa nista mi nije trebalo...ocigledno mi doslo do kratkog spoja u glavi...

Aha pa dobro onda si stala bezveze nisi htela istinski jer te nije briga za tu likusu al si ipak stala malo kao aj sto ne bi pa na kraju nisi znala sta reci koju poruku poslati i onda kao cek sekund trazis nesto po torbi a ne trazis nista no bezis. Poznanica te izvalila zbunila se jer nije to ocekivala od tebe.

Vrucine su nekad i ok nemaju ljudi onda snage za nesto sto ih umara pa se sve brze i lakse resava, posebno u komunicaciji sa drugima.

kakve smo mi juce pozive primali zbog ebenog zapisa, naterali bi i najveceg ateistu da sedne i krsti se i levom i desnom. isli su od toga da smo trebali da se uhvatimo u ljudski lanac i okruzimo hrast/zapis, stiteci telima drvo od sece do toga da su se oblaci nad zlatiborom promenili u krv crvene (?) sto, je l' da jasno najavljuje apokalipsu do kraja avgusta.
da napomenem da ustanova u kojoj radim NIJE imala veze sa secom drveta.
ono sto ja mislim o Zorani MIhajlovic i njenoj sposobnosti da vodi tako vazan resor je jedno, a ono sto mislim o delu svog naroda posle jucerasnje kanonade nesto sasvim drugo.

Novom Sadu su dani već odbrojani!
Pogledajte prilog 356345

- - - - - - - - - -

Iako ne vidim kakve direktne veze ima sa tim hrastom, moguće da nam je prokrvario naš osveštani vodovod kad su isekli hrast, u ime tuge, u ime očaja i bola, nemoći i prolaznosti života.

O tom kako su me neke fotografije Monike S. asocirale na Biljanu, po muzu T. ...

012781882952500-600x338.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back