Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ahahahahhahha...ok, a sad ozbiljno - sta zapravo predstavlja ovaj smajli? :lol:

Znas ono kad smo bili klinci, pa se ovako okrecemo i okrecemo i kad stanemo pobedi onaj ko se najmanje tetura. E, malocas su mene saleteli sa svakojakim zahtevima, prohtevima, izvoljevanjima ... a ja resila da se malo ovako okrecem oko same sebe, jer dok sam ja celo popodne grabuljala po dvoristu svi su se pravili da ne znaju gde sam i sta radim. :lol:

Znas ono kad smo bili klinci, pa se ovako okrecemo i okrecemo i kad stanemo pobedi onaj ko se najmanje tetura. E, malocas su mene saleteli sa svakojakim zahtevima, prohtevima, izvoljevanjima ... a ja resila da se malo ovako okrecem oko same sebe, jer dok sam ja celo popodne grabuljala po dvoristu svi su se pravili da ne znaju gde sam i sta radim. :lol:

ja reko neki ritualni ples ko za poklade ili tako nesto... :lol:

nego, pricamo zmu i ja sad kako jedva cekamo da Kica prespava jednom kod babe i djeda
kao pa sta cemo radit - e, prvo cemo igrat skyrim, a onda...ma, zaebi cijelu noc cemo igrat skyrim...
poenta je da smo zapravo odlepili :lol:

nego, pricamo zmu i ja sad kako jedva cekamo da Kica prespava jednom kod babe i djeda
kao pa sta cemo radit - e, prvo cemo igrat skyrim, a onda...ma, zaebi cijelu noc cemo igrat skyrim...
:zcepanje:

- - - - - - - - - -

e to sam ja probala da igram kao da vidim sra je to rpg, samo oblivion
pisala sam vec kako me jurio vuk ja bezala i skakala u jezero da se spasim.... oterala u pm celu igricu, ajde bre samo iskace nesto da me izede ebes ti to...daj ovce da kresem to je meni vrhunac pc igrica :lol:

A kad bude otisla prvi put, prvo cete da zovete babu i dedu na 15 minuta (nista od igrice), i pored toga sto ce sve biti ok, nakon tri sata eto i vas kod babe i dede. :lol:

a sta cu :crvenko: jer :rumenko: nije dovoljno crven :lol:

izvoli :lol:

pionir-1.gif

pionir-2-1.gif

pionir-pusi-1.gif

pionirski-pozdrav-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back