Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Ima tu napred da stavis tasnu.
Derer ti da priznas da si gej vec jednom
Derer ti da priznas da si gej vec jednom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trojo kupi roze na sitne cvetice kada vec imas priliku da zivis u civilizovanom gradu!!!

jasam razmišljo na mome bajsu da stavim portabl korpu al onu veliku iz samoposluge jer se često natovarim kase vraćam iz prodavnicu
Tvoje ideje su vec patentitrane 
Како да у'ватим мачка из дворишта у циљу ненормалног мажења.
Al ga nije namamila toplota iz stana?

razisljam da stavim svoja stopalca u caj od kamilice, pa da ih posle napakujem sa medom..
zasluzila su.. a treba tek da me sluze..ne znaju kakvi mi se planovi za prolece motaju po glavi![]()
(Sta da radim s rukama , koza ispucala ocaj, ne pomazu nikakve kreme a non stop mazem(

kasicica meda, kasika maslinovog ulja, par kapi limuna, kasika pavlake ako imas..to dobro izmesas i naneses na ruke..i dlan i nadlanicu..preko navices kese i ostavis pola sata..isperes i kazi mi utisak![]()
![]()
Пре тога би требало да уради пилинг, да саструже ту мртву суву кожу.
pa ako nece to da joj raskrvari kozu, moze piling sa sitnom turpijom
Sta da radim s rukama , koza ispucala ocaj, ne pomazu nikakve kreme a non stop mazem(
o krstarenjima svetom...opasno sam se bacila na razmisljanje o putovanjima...nece na dobro da iskoci![]()

kasicica meda, kasika maslinovog ulja, par kapi limuna, kasika pavlake ako imas..to dobro izmesas i naneses na ruke..i dlan i nadlanicu..preko navices kese i ostavis pola sata..isperes i kazi mi utisak![]()
![]()
ali zapisacu ovo 
ako joj je ispucala od hladnoce i ima mikro rane ne sme nikako da struze nista...nije to isto ko naslage mrtve koze
ako joj je ispucala od hladnoce i ima mikro rane ne sme nikako da struze nista...nije to isto ko naslage mrtve koze
Рекох, блага пилинг паста за лице. Не вреде јој ништа креме ако не скине тај слој који је као ренде.